这些字的日语怎样读?

达人方舟教育

更新1:

我想要既最好系中文并既…

早晨 =o hai yo go za i ma su(饿hi唷个揸e妈su) 午安 =kon ni chi wa(con ni痴哗) 晚安 = kon ban wa(con班哗) 你好 =好多时都系用返kon ni chi wa 多谢/唔该 =a ri ga do go za i ma su(阿li加多个揸e妈su) 多谢另外仲可以系(多磨) 唔系 =ii e(2 er)(发音等同-俾人串宧冇声出
er都冇得er果个er) 系 = hai(系)(发音好似粗口"西") 但系=de mo(嗲磨) 只知咁多咋
sor^^"
再见 = 沙唷啦啦 早晨 = おはよう > o ha yo u (哦哈唷) 午安 = こんにちは > kon ni chi wa (con ni 痴哗) 晚安 = 如果系讲紧"晚上好"o既意思
就系こんばんは (kon ban ha/ con 班哗) 如果系临训前讲
就系"おやすみ"(o ya su mi) 你好 = おげんですか。 (o gen ki de su ka) 多谢 = ありがとう (a ri ga tou/ 阿里家tall) 唔该 = 同多谢一样 好好笑 = とてもおもしろい (to te mo o mo shi ro i/tall te mo 啊mo she罗儿) 唔系 = いええ (i e- / 儿er(长音))
ちがう (chi ga u/痴家呜) 系 = はい (hai/系) 会 = はい (hai/系) 唔会 =いええ (i e- / 儿er(长音))
早晨 = o.ha.yo.o.go.za.i.ma.su 午安 = ko.n.ni.chi.wa 晚安 = ko.n.ba.n.wa 你好 = ko.n.ni.chi.wa 多谢 = a.ri.ga.to.o.go.za.i.ma.su 唔该 = the same with 多谢 好好笑 = XXXXX 唔系 = i.i.e 系 = ha.i 会 = XXXXXX 唔会 =de.ki.ma.se.n 打扰了=o.ja.ma.shi.ma.shi.ta 告辞了=shi.tsu.re.i.shi.ma.su 多保重=o.da.i.ji.ni 恭喜=o.me.de.to.o.go.za.i.ma.su sorry =su.mi.ma.se.n 再有问题是关于日文的话,可e-mail问我。(My e-mail is [email protected])
参考: Me
早晨 = 哦hi yo ka 揸依mus 午安 = gone 依之wa 晚安 = nat 是ne 西 多谢 = nor_ 唔该 = 多谢 唔系 = e ar 系 = 系
参考: 自己