英语翻译!!!速度,谢谢!!

Tocalculatetheaccelerationresistance,thevehiclemassismultipliedbyagear-dependentmasso... To calculate the acceleration resistance, the vehicle mass is multiplied by a gear-dependent mass of one in order to take into account the rotatory moment of inertia of the rotating drive parts over an increased polar mass. The Mass Factors from Inertia entry determines whether the mass factors are to be determined from the moments of inertia of the rotating drive parts in the vehicle or whether they are to be directly entered in the Gear Data window.If the mass factors are to be calculated then the total moments of inertia of the wheels and the power train are to be entered and the moment of inertia of the engine is to be entered in the Engine Data window 展开
零佑平熊风
从really开始到much都是表示程度的形容词和副词,这句的意思就是我非常不喜欢你这么对待我
陈汝凯
计算加速阻力,汽车质量乘以一个齿轮依赖大规模的人,为了顾及旋转的转动惯量的旋转传动部件多增加极地群众。大众因素,从惯性进入决定是否大规模的因素加以确定,从转动惯量的旋转传动部件在车上或他们是否可直接进入在齿轮数据window.if群众因素,以计算当时的总转动惯量的车轮和电力列车要进入和转动惯量的发动机是必须记在发动机数据窗口
计算加速阻力,汽车质量乘以一个齿轮***,以便得出旋转的转动惯量的旋转传动部件***。全局因素,从惯性进入决定是否大规模的因素加以确定,从转动惯量的旋转传动部件在车上或他们是否可直接进入在齿轮数据窗口.考虑全局因素,以计算当时的总转动惯量的车轮和电力列车要进入和转动惯量的发动机是必须记在发动机数据窗口

专业英语啊..同行
可是要专业词典,手头没有,凑合看吧
jinru8888
计算加速度抵抗, 车大量以齿轮依赖大量一个乘为了考虑到旋转的转动惯量转动的驱动零件的增加的极性大量。许多因素从惯性词条确定是否许多因素将被确定从转动惯量转动的驱动零件的在车或是否他们将直接地被输入在齿轮数据窗口。如果许多因素将然后被计算总转动惯量轮子的并且动力列车将被输入和转动惯量引擎的将被输入在引擎数据窗口