关乎『firefox 浏览器』?

第觉默987

更新1:

多多博士 你讲得好岩呢! 用FIREFOX系知识+回答, 『行距』真系好适中呢! 真系好多谢你话我知。 不过我唔系好明你话: 『用FIREFOX,开十几条(视窗)都冇问题』 请问开咁多(视窗)做唛野丫? 请问可唔可以话埋俾我知呢?

更新2:

多多博士 我意思系话『一次开几条至十几条来投。』有唛好处呀?

更新3:

『 leefunglui131 』 「分页核心」系唛东东黎架?有唛野用架? 唔该话我知啦 ~_~ !!!

更新4:

仲有可唔可以系『firefox 浏览器』将雅虎设成首页架? 要点整架? 唔该话我知啦 ~_~ !!!

firefox系好出名既流览器 中文名称:火狐 火狐基本上没什么分别 唔会有陷阱! 如果你唔想令火狐成为主要流览器 请开启IE 工具——选项——程式集——最上面看看,看看IE系唔系预设流览器,唔系就调翻,上firefox,佢会话目前火狐不是预设的流览器,跟住不好tick‘如果火狐不是预设流览器,请告诉我’,就唔会烦你嫁啦。 其实你有冇去雅虎searh下火狐系咩=_= 2009-04-10 14:59:40 补充: 不同意002的答案,我的最爱(IE)=书签(Firefox) 不同意003的答案,IE分页核心好似原创既?!
参考: 自己
自己
如果你系知识+回答,用FIREFOX好过IE。 特别系网上COPY,唔系好多行距。 仲有,用IE来投票,每次最多开4个视窗,就CLICK住咗,越开越多,越CLICK(慢好多)。 用FIREFOX,开十几条都冇问题。 时间差好远。 我一向投票都一次开几条至十几条来投。 咁唔使等10秒。 平均一LOAD入去,即投。
我E+ 都用紧Firefox
都冇事发生 你系"我的电脑"到打网址都会用翻IE 2009-04-10 14:35:06 补充: 不过有些网址不容许使用Firefox 这程式浏览
要用IE 但我都系比较钟意Firfox 佢虽然冇我的最爱
但佢有书签
同我的最爱一样ga ! 2009-04-10 14:38:35 补充: Mozilla Firefox
firefox主动替代了原先的『IE浏览器』?? 应该没有这个可能吧(我也有在用firefox) firefox是没有毒的
它跟ie一样
同时浏览器 firefox就像IE7一样
可以再同一个web里面开很多分页 更何况IE7跟google的分页功能都是抄firefox的 还有
firefox开启网页的速度比IE更要快(个人认为) 所以我认为没什么好怕
放心使用吧!! PS他还有其他功能

如帮支援 IE 的网页等等的方便!!! moz/firefox/extension_top_15
参考: 在google打firefox就可以找到了!!
其实firefox同IE的功能差不多
但没有(我的最爱)等功能。 我部电脑两个都用得。

Storm代理