求这段英文的翻译急急急急

AndnowispeakofthankingGod,idesirewithallhumihtytoacknowledgethatiowethementionedhappi... And now i speak of thanking God,i desire with all humihty to acknowledge that i owe the mentioned happiness of my past life to his kind province,which led me to the means i used and gave them success.My belief of this induces me to hope,though i must not presume,that the same goodness will still be exercised toward me ,in continuing that happiness,or enabling me to bear a fatal reverse,which i may experience as others have done,the complexion of my futune being known to Him only in whose power it is to bless to us even our sfflictions.求中文翻译 展开
己问寒e3
楼主你有些单词拼的不太对的,humanity你是不是写成了humihty,future写成futune之类的啦。
翻译:
说到感谢上帝,我用所有的良知与人性希望你们知道是上帝给予了我所走过的人生道路上的幸福与快乐,是上帝指引我走向通往成功的正确道路。我对上帝的信仰给了我希望,虽然我不能假设这样的荣幸仍能伴随、指引我向更多的幸福或是让我从容面对那一些人已经经历了的死亡,我错综复杂的命运与未来,只有上帝知道,也只有上帝才拥有保佑我们的力量。
梦雨天音
现在我说感谢上帝,我希望所有的humihty承认我提到了我这一生的幸福一省,这使我的方式我以前给他们成功。我相信这使我的希望,虽然我不该,这同样的好处还降临在我身上,继续过着幸福生活,或使我承受致命的反,我可能会和别人一样的肤色,我的教师被称为他不仅在其权力是保佑我们甚至我们的sfflictions
ooigxx
你想要有人现在我说感谢上帝,我想humihty承认我欠我的过去生活幸福提到他的善良省,其把我领到意味着我使用,给他们的成功。我的信仰诱使我希望,虽然我不认为,同样的好处仍旧降临在我身上,继续过着幸福生活,或使能负担一个致命的反向,我可能会经历像其他人所做的一切,我的futune的局面被他所知道的唯一有能力赐给我们sfflictions甚至我们