有什么好听的新歌啊??

英文,中文,韩文歌也行啊!!!... 英文,中文,韩文歌也行啊!!! 展开
夏尔_Sebastian
Blow me a kiss - deep side
mad sexy cool - baby face
you ll just never know
better in time - eminem
booty music
burning - maria arredondo
fire burning - sean kington
i hate love - claude kelly
i still belive - mariah carey
kiss n tell - ke ha
my good bye -brian
say it right - nelly furtado
take it off- ke ha
my bloody valentine- tatayoung
Shou me love

逆时针忘记 - 何维健
骗我的
不哭了-许慧欣
巴黎恋人-我可以爱你吗
白色羽毛- 芮恩

希望你喜欢 。
芦苇绾绾
萧亚轩的<逞强>
黄小琥的<对爱期待>
taylor swift的<safe and sound >
2am的<你也和我一样>
adele的<make you feel my love>
se7en的<就算我不能唱歌>
郑珍云的<走过来>
朴宰范的<星>