求翻译······

Incomparisonwiththehumanworldofpasttimes,ourworldishighlycomplex.Becauseofitshighlyde... In comparison with the human world of past times, our world is highly complex. Because of its highly developed communications, events in every part of the globe and of human society are closely interconnected. There are no isolated disasters and there is no progress that does not help the progress of all.

This situation is reflected in the minds of men. The contents of men's minds have also become worldwide in scope and complexity. It is not enough for a man, seeking the welfare of his own people and country, to consider his domestic situation in relation to his immediate neighbors. World trends encompass every one of us, and it is by participating in them and contributing in them that we influence our own future. The highest task before men's minds today is to understand, to fight against the forces of regression and death, to strengthen and convert into reality the possibility which our world offers, as no previous world has offered, for a fuller life for all men.
百度网友274632a
在人类世界与过去比较,我们的世界是非常复杂的。由于其高度发达的通信,在全球的每一个部分和人类社会活动密切相关。有没有孤立的灾害,有没有进步,不利于所有的进展。

这种情况反映在人的头脑。人们的头脑中的内容也已成为在全球范围和复杂性。一个人是不够的,寻找自己的人民和国家的福利,考虑他的国内形势有关,他的近邻。世界趋势,包括我们每一个人,和参与,并在他们的贡献是,我们对我们自己的未来。之前,人们的头脑今天的最高任务是理解的,打击的回归和死亡的力量,加强和我们这个世界所提供的可能性转化为现实,因为没有以前的世界提供了一个充实的生活,所有的人, 。
zhunixuexijinbu~
星星的信心520
比较人类过去的时候,我们的世界是非常复杂的。由于其高度发达的通信,事件中的每一部分的地球和人类社会的发展是紧密联系的。没有孤立的灾害和没有进步,不进步的。这种情况反映在人们心中。的内容,人们的思想也成为全世界范围和复杂性。这是不足够的,一个男人,寻求本国和本国人民的福利,考虑他的家庭情况与他的邻居。世界的趋势,包括我们每一个人,它是由他们参与和贡献他们我们影响自己的未来。最高的任务之前,人们的思想今天是理解,抵抗力量的回归和死亡,加强和转化为现实的可能性,我们的世界提供了,没有以前的世界提供了一个充实的生活,为所有的人。

希望对你有帮助
寒某咕cV
在人类世界与过去比较,我们的世界是非常复杂的。由于其高度发达的通信,在全球的每一个部分和人类社会活动密切相关。有没有孤立的灾害,有没有进步,不利于所有的进展。

这种情况反映在人的头脑。人们的头脑中的内容也已成为在全球范围和复杂性。一个人是不够的,寻找自己的人民和国家的福利,考虑他的国内形势有关,他的近邻。世界趋势,包括我们每一个人,和参与,并在他们的贡献是,我们对我们自己的未来。之前,人们的头脑今天的最高任务是理解的,打击的回归和死亡的力量,加强和我们这个世界所提供的可能性转化为现实,因为没有以前的世界提供了一个充实的生活,所有的人, 。