求翻译,谢谢

Ifasnakebitesyou,takeaphotowithyourmobilephone!Itmaysaveyourlife.Thisisthesurprisinga... If a snake bites you, take a photo with your mobile phone! It may save your life. This is the surprising advice of a British
cook.
One day Henry Jackson was working in a restaurant kitchen. He picked up a dish from the table, and suddenly a snake appeared… and bit him on the hand.
A few days earlier, the snake came to the restaurant from Asia in a box of bananas. It climbed out of the box and hid under the dish.
“I went to try to pick it up and it bit me again. I threw it across the kitchen, and it landed in the fridge. So I closed the door,”Mr Jackson said.
Anyway, Mr Jackson stayed cool and he took a photo of the snake with his mobile phone. Soon his hand began to ache and he went to hospital. Then his chest began to hurt. Doctors couldn’t say what was wrong because they didn’t know what kind of snake it was.
Then Mr Jackson remembered his mobile phone photo. The doctors sent it to London Zoo. When they knew the kind of snake they could give Mr Jackson the right medicine, and he left hospital the next day.
“so my advice is this: If a snake bites you, pick up your phone. Take its photo first and then show the photo to the doctors,”suggests Mr Jackson.“Oh, and if snake doesn’t smile for its photo, don’t worry!”
金花水果dH
失我者永失2_ 你好,意思如下:
如果一条蛇咬了你,用手机拍一张照片!它可以挽救你的生命。这是令人惊奇的建议一个英国人
厨师。
一天,亨利·杰克逊在一家餐馆工作的厨房。他拿起一只盘子放在桌子上,突然一条蛇出现了…并咬了他的手。
几天前,蛇从亚洲来到了餐厅在一盒子香蕉。它从盒子里爬出来并藏在盘子下面。
我试图过去把它拣起来时它又咬到了我。我沿着厨房向外扔,它落进了冰箱里。所以我把门关上,”杰克逊先生说。
无论如何,杰克逊先生保持冷静,他蛇拍了张照片和他的手机。不久,他的手开始疼痛,他去了医院。然后他的胸部开始疼了。医生不能说出了什么问题,因为他们不知道它是哪种蛇。
然后杰克逊先生记念他的手机的照片。医生把它送到伦敦动物园。当他们知道这种蛇他们能给杰克逊先生合适的药,他离开了医院第二天。
“所以,我的建议是:如果一条蛇咬了你,拿起你的电话。把它的照片,然后再显示照片医生建议杰克逊先生。“噢,如果蛇不为它的照片微笑,不要担心!”

谢谢采纳~
求采纳~
胡素梅a
如果一条蛇咬了你,用手机拍一张照片!它可以挽救你的生命。这是一个英国人
厨师令人惊奇的建议。
一天,亨利·杰克逊在一家餐馆的厨房工作。他拿起一只盘子放在桌子上,突然一条蛇出现了…并咬了他的手。
几天前,这条蛇通过一香蕉盒子从亚洲来到了餐厅。它从盒子里爬出来并藏在盘子下面。
“我试图过去把它拣起来时它又咬到了我。我沿着厨房向外扔,它落进了冰箱里。所以我把门关上,”杰克逊先生说。
无论如何,杰克逊先生保持冷静,他用他的手机给蛇拍了张照片。很快,他的手开始疼痛,他去了医院。然后他的胸部开始疼了。医生不能说出了什么问题,因为他们不知道它是哪种蛇。
然后杰克逊先生记想起的手机里的照片。医生把它送到伦敦动物园。当他们知道这种蛇时 他们就能给杰克逊先生合适的药了,第二天他便离开了医院。
“所以,我的建议是:如果一条蛇咬了你,拿起你的手机。先拍它的照片,然后再把照片展示给医生看。”杰克逊先生建议道。“噢,如果蛇不冲镜头微笑,就不要担心!”
ANKO_D
当一条蛇咬你时,用你的手机给它拍照!这是一条来自英国厨师的惊奇的建议。
一天,亨利杰克逊在一家餐厅的厨房工作时,他从桌上拿起了一个盘子,然后忽然一条蛇出现了并咬了他的手。许多天以前,这条蛇从一个装着香蕉从亚洲来的箱子来到这家餐馆。它从箱子爬了出来然后藏在了盘子底下。"我尝试着再一次拿起那个盘子,它又咬了我一下,我把它扔过厨房,它掉到了冰箱上,所以我关上了门。"杰克逊先生说道。
不管怎样,他那样呆着,并用手机给蛇拍照。很快他的手开始疼后来他去了医院。然后他的胸部受了伤,医生们却不知道哪里出了问题因为他们不知道那是什么蛇。
杰克逊想起了他拍的照片,医生们把它送去了伦敦动物园。当他们知道了这是一条什么蛇,他们给杰克逊先生进行了正确的治疗,然后他第二天就出院了。
"所以我的建议是这样的:如果有蛇咬你,拿起你的相机。第一时间拍照然后给医生看,"杰克逊先生建议道,"哦,如果蛇不冲镜头微笑,不用担心"