急求翻译!!

Goodsenseisthemostequitablydistributedthingintheworld,foreachmanconsidershimselfsowel... Good sense is the most equitably distributed thing in the world, for each man considers himself so well provided with it that even those who are most difficult to satisfy in everything else do not usually wish to have more of it than the y have already。 It is not likely that everyone is mistaken in this; it shows, rather, that the ability to judge rightly and separate the true from the false, which is essentially what is called good sense or reason, is by nature equal in all men, and thus that our opinions differ not because some men are better endowed with reason than others, but only because we direct our thoughts along different paths, and do not consider the same things, for it is not enough to have a good mind: what is most important is to apply it rightly。 The greatest souls are cap able of the greatest vices; and those who walk very slowly can advance much further, if they always keep to the direct road, than those who run and go astray。
For my part, I have never presumed my mind to be more perfect than average in an y way; I have, in fact, often wished that my thoughts were as quick, or my imagination as precise and distinct, or my memory as capacious or prompt, as those of some other men。 And I know of no other qualities than these which make for the perfection of the mind; for as to reason, or good sense, in as much as it alone makes us men and distinguishes us from the beasts, I am quite willing to believe that it is whole and entire in each of us, and to follow in the common opinion of the philosophers who say that there are differences of more or less only among the accidents, and not among the forms, or natures, of the individuals of a single species。
翻译软件翻译出来的,最好别回答!!!!
百度网友1f5308a
判断力是世界上最人人享有的东西了。因为每个人都自认为自己已对那些,即使是最难以满足的人,都提供了足够的判断力。这些人其实平时并不期望得到自己已经得到的之外的东西。在这件事情上,并不是说所有人都是错的,而是说,其实,这展示了一种能力。这种能力可以使人能正确的判断,区分正误。这种非常必要的能力,就是判断力,或者叫理智。人生来都有理智,也因此,人们的意见会产生分歧。分歧并不是因为某些人被赋予了更高的理智,而只是因为我们的想法并不是遵循相同的模式,且会考虑不同的事物——因为仅仅有一个好的思想是不够的,重要的是能将它正确的应用。即使最伟大的灵魂也可以作恶;即使行路最慢的人,只要坚持正确的方向,也比那些迷失道路的善行者走的远。
至于我自己,我从未强求我自己的思想比大多数人更完美。事实上,我更是经常希望我的思想能和常人一样敏捷,想象力能一样精确清晰,记忆能一样牢靠敏捷。因为我知道,从没有其他的品质比这些更能让思想变得完美。至于理智,或者说判断力,本身使我们成为人并且区别与猛兽,我十分愿意相信它完整的存在于我们每个人的身上的。我也同时赞同大多数哲学家都赞同的观点,对于每一个物种来说,只可能或多或少在偶然性上存在差异,但是在形式,或者天性上,是没有差别的。
p.s.纯手工翻译,开头有点不是很懂……楼主,这是从哪个哲学家的什么作品上截下来的吧?什么书,推荐一下~
百度网友ff311f1
良好的感觉是最公平分配的事在世界上,每个人认为自己这么好它提供的,即使那些谁是最难以满足的一切,通常不希望有更多的比你已经是不可能的。每个人都是错的这;这表明,而,有能力判断正确分辨真伪,基本上是所谓的理智或理性,本质上是平等的所有的人,因此我们的观点不同,不是因为有些人是具有比别人更好的理由,只是因为我们的思想沿着不同的路径,并不考虑同样的事情,因为它是不够的,有一个好主意:什么是最重要的是适用于它正确。最伟大的灵魂总是帽能的最大恶习;而那些走路很慢,很多可以进一步推进,如果他们始终保持直接的道路,比谁跑误入歧途。对我来说,我从来没有认为我的思想比常人完美的方式;我,事实上,通常都希望我的想法是那么快,或者我想象力清晰,或我的记忆容量或提示,为其他人,我不知道。其他的素质比这些使完美的心态;为理由,或良好的感觉,因为它仅使我们男人和区别我们从野兽,我很愿意认为这是整个和整个我们每个人,并遵循共同的意见哲学家说有区别的更多或更少的不仅是事故,而不是在形式,或性质的人,一个单一的物种。
追问
叉,翻译软件弄的。
百度网友fef787c
良好的感觉是分布最公平的世界里,因为每个人都自认为很好,它与提供甚至那些谁是最难以满足于其他事物通常不希望有更多的y已经。它是不可能每个人都是错误的;它显示,而是正确的判断能力和分离真正的真伪,本质上,所谓的良好的感觉,或曰理性,是由自然平等的所有的人,也就是说,我们的意见

你又没说、
临风待远行2