翻译英语!!!

PETERL:WhatareyougoingtodoafteryoureturnfromWashington?MARY:I'mgoingtostayinthecity.P... PETERL: What are you going to do after you return from Washington?
MARY: I'm going to stay in the city.
PETER: What will you do all day?
MARY: I'm going to work with my father at the store. In the evening,I'll read books.
On weekends, I'll go to the beach with my family.
PETER: Have you ever worked?
MARy: No, but I can learn. What are you going to do this summer?
PETER: I'm going to camp. I've gone to camp for four summers.
MARY: I've never gone to camp. What do you do there?
PETER: We do many things . In the morning, we go swimming and boating. In the afternoon,
we play basketball or tennis. We sit around a campfire at night.We sing or tell .
stories.
MARY: That sounds wonderful.
PETER: It is wonderful. What's John going to do this summer?
MARY: I think he's going to the mountains with his parents.
FETER: Well, so long, Mary. Have fun.
MARY: You too , Peter. Give my regards to John.'8 I'll see you in September.
freestyle05
PETER:从华盛顿回来后准备干什么?
MARY:就待在城市里。
PETER:那你整天都干什么?
MARY:我想在爸爸的商店里工作。晚上我就看看书。周末和我的家人去海滩玩。
PETER:你以前工作吗?
MARY:没有,但我可以学。你这个暑假准备干什么?
PETER:我想去露营。我已经去了四个暑假了。
MARY:我从来没去露营,你在那都干什么?
PETER:我们做很多事,早晨去游泳和划船,下午打篮球或网球。晚上我们环坐在篝火旁,唱歌或讲故事。
MARY:听起来很不错。
PETER:是很棒,约翰这个暑假准备干什么?
MARY:我想他准备去和他父母去爬山。
PETER:MARY,一定要开心啊
MARY:你也一样,PETER,替我向JOHN问好。9月再见吧。
tubp123
peterl :你将如何做后,你从华盛顿返回?
玛丽:我要留在这个城市。
彼得:请问你做了一天吗?
玛丽:我要工作,我的父亲在商店里。在傍晚吧,我看书。
上周末,我会去沙滩上与我的家人。
彼得:你有工作吗?
玛丽:没有,但我可以学习。你将如何做这个夏天吗?
彼得:我要营地。我已经去了营四个萨默斯。
玛丽:我从来没有到营地。你怎么做呢?
彼得:我们做很多事情。在早晨,我们去游泳和划船。同日下午,
我们打篮球或网球等。我们坐在周围篝火在night.we唱歌或说不出来。
故事。
玛丽:这听起来太好了。
彼得:这实在是太好了。什么的约翰怎样做这个夏天吗?
玛丽:我想他是去山上与他的父母。
feter :好,这么长时间,玛丽。有乐趣。
玛丽:你太彼得。给我的问候约翰。 '8我会看到你在9月。
中起云沈婵
如果秋天走了,我将等待着您的积雪。
如果世界走了,我将等待傅聪你在天上。
如果你走了,我会错过你的眼泪。
如果我走了,我会找到一个人照顾你。
(.谢谢采纳!希望能帮到你!)希望我们可以成为好朋友.我号5.4.0.3.0.7.6.9.7(有空踩下)........
怪咖青年不言弃