用英语翻译一下,谢谢!

本人性格开朗、稳重,对工作认真负责,能吃苦,能迅速适应新的办公环境,对常用的办公软件系统操作熟练。服从领导安排,及时完成任务,善于与同事相处,自觉服从公司纪律!工具翻译都... 本人性格开朗、稳重,对工作认真负责,能吃苦,能迅速适应新的办公环境,对常用的办公软件系统操作熟练。服从领导安排,及时完成任务,善于与同事相处,自觉服从公司纪律!
工具翻译都不准的。所以,请高手自己翻译,不要借助翻译工具。谢谢。
金花水果dH
I am cheerful, calm and steady, a serious and responsible work, can endure hardships, can quickly adapt to the new office environment for the office software skilled system. Obey leadership arrangement, complete tasks in a timely manner, and be good at getting along with your colleague, the determination obeys the company discipline!

绝对不是抄袭一楼的,谢谢采纳~
woailn88
I am cheerful, calm and steady, a serious and responsible work, can endure hardships, can quickly adapt to the new office environment for the office software skilled system. Obey leadership arrangement, complete tasks in a timely manner, and be good at getting along with your colleague, the determination obeys the company discipline!
追问
这么速度。。弱弱的问一下。。是否借助了翻译工具?
追答
有一些
孤凤块8605
看起来是自己不会写英文的个人简介而要去借助别人的帮助哎!~这其实叫抄袭。如果有那种想着如何借助别人的帮助的心思,还不如自己去勤学苦练,来自己试着翻译一下。而且自己翻译更能信得过。毕竟自己的真材实学才是最重要的。我们要做个更真实、更真诚的人。
通达还勤谨灬抹香鲸7303
上面回答有点chinenglish