帮我用英语翻译以下 谢谢

你还好吗?近况如何?你的工作是什么?你最喜欢的事情是什么?我真的很羡慕你?你可以自由的用英语去表达自己的想法?我想去吃饭啦!一会再聊?你们开学了吗?... 你还好吗?
近况如何?
你的工作是什么?
你最喜欢的事情是什么?
我真的很羡慕你?
你可以自由的用英语去表达自己的想法?
我想去吃饭啦!
一会再聊?
你们开学了吗?
redinlayer
你还好吗? are you ok?
近况如何? how are you these days?
你的工作是什么? what is your job?
你最喜欢的事情是什么? what is your favourite thing?
我真的很羡慕你? I am really envious of you.
你可以自由的用英语去表达自己的想法? can you express your meaning freely in English?
我想去吃饭啦! I am leaving for my lunch.
一会再聊? shall we chat after a while?
你们开学了吗?Have you begun your semester?
小白手
你还好吗?
how do you do?
近况如何?
what's up
你的工作是什么?
what are you?
你最喜欢的事情是什么?
what is your favourite?
我真的很羡慕你?
i really admire yuo
你可以自由的用英语去表达自己的想法?
yuo can express your idea freely
我想去吃饭啦!
i am hungry
一会再聊?
see you later.
你们开学了吗?
has your school started?
百度网友1181905d0
你还好吗?
近况如何?
你的工作是什么?
你最喜欢的事情是什么?
我真的很羡慕你。
你可以自由的用英语表达自己的想法。
我想去吃饭了。
一会儿再聊!
调皮老大哥
Are you fine?
How are you recently?
what's your job?
what's your favorite ?
I'm enevy you a lot!
You could express youself freely in English!
I want to dinner soon!
May we chat later?
Does your school begin to class?