求高手翻译成英语、急!!!不要那种直接在线翻译的~谢谢!在线等

我是陈欧聚美优品代言人。蜗居、裸婚,都让我们撞上了。别担心,奋斗才刚刚开始。80后的我们一直在路上,不管压力有多大都要活出自己的色彩,做最漂亮的自己。相信我们,相信聚美。... 我是陈欧

聚美优品代言人。

蜗居、裸婚,

都让我们撞上了。

别担心,奋斗才刚刚开始。

80后的我们一直在路上,

不管压力有多大都要活出自己的色彩,

做最漂亮的自己。

相信我们,

相信聚美。

我是陈欧,

我为自己代言。
我的所得税
I'm ChenOu
The spokesperson of Jumei Youpin.
Dwelling narrowness,Nude marriage
We encountered with them all
But don't worry,the battle just begin
We always struggled on our way of 80's,
No matter how much the burden is,
We just insist on our own way
To be the most outstanding one.
Believe us
Believe Jumei
I'm ChenOu
I speak for myself