求一首女生英文歌,副歌大概是everybody everybody want's to know ,节奏轻快,旋律朗朗上口~~谢谢~~

everybodyeverybodywant'stoknow,everybodyeverybodywant'stobeknow,oh~~oh~~oh~~oh~~我听到的大... everybody everybody want's to know ,everybody everybody want's to be know ,oh~~oh~~oh~~oh~~
我听到的大概是这样~~
喵道顶5248
唢呐这种乐器,无论民间的喜事还是丧事唢呐都是一种不可 的乐器之一。唢呐作为我国传统的乐器我国的音乐大家创作了优秀曲子如
zbj298
千蓝山7
Everybody—Ingrid Michaelson