求英文翻译成中文?

Paymenthasbeenrejectedon17Aprilduewrongbeneficiaryname.Pleaseadvisethecustomertomaket... Payment has been rejected on 17 April due wrong beneficiary name.

Please advise the customer to make the payment once again for order processing.
ruoqing328
因为填错收款人姓名,4.17日的支付未成功。
请通知客户再次按流程支付款项。
liuliping1128
4月17日的付款因受益人名称错误而被拒。
请通知客户再支付一次,从而使订单继续进行。
-----------------------------------------------
似乎是外贸英语应用,供参考,谢谢~
望穿秋水clf
Payment has been rejected on 17 April due wrong beneficiary name.
在四月17日因错填受益人名字付款被拒绝。
Please advise the customer to make the payment once again for order processing.
请告知客户重新支付金额,再次进行订单处理。
xz470505
4月17日的支付因为收款人的名字错误而被拒收
为了订单的进行,请通知客户重新支付一次
望采纳 谢谢