求翻译,不要机译。谢谢

Blindpeoplecan“see”thingsbyusingotherpartsoftheirbodies.Thisfactmayhelpustounderstand... Blind people can “see” things by using other parts of their bodies. This fact may help us to understand our feelings about colon If blind people can sense color differences, then perhaps we, too, are affected by color unconsciously(无意识地).
(79)Manufacturers(生产商) have discovered by experience that sugar sells badly in green wrappings, that blue foods are considered unpleasant, and that cosmetics (化妆品) should never be packaged in brown. These discoveries have grown into a branch of color psychology.
Color psychology now finds application in everything from fashion to decoration. Some of our preferences are clearly psychological. Dark blue is the color of the night sky and therefore associated with calm, while yellow is a day color with associations of energy and incentive (刺激). For a primitive man, activity during the day meant hunting and attacking, while he soon saw red as the color of blood and anger and the heat that came with effort. And green is associated with passive defense and self-protection.
(80) Experiments have shown that colors, partly because of their psychological associations, also have a direct psychological effect . People exposed to bright red show an increase in breath, in heartbeat and in blood pressure; red is exciting. Similar exposure to pure blue has exactly the opposite effect; it is a calming colon Because of its exciting meaning, red is chosen as the signal for danger, but closer analysis shows that a vivid yellow can produce a more basic state of alarm. So fire engines and ambulances in some advanced communities are now rushing around in bright yellow colors that stop the traffic dead.
cllovelxx
盲人可以用身体的其他部位“看”东西。实际上可能帮助我们理解我们对盲人能感受到不同颜色的疑惑吧,也许我们也这样无意识的受颜色的影响。
生产商亲身体验发现,绿色包装的糖果销量很差,但是蓝色包装食物被认为是不愉快的,还有那些化妆品从来不用棕色包装。这些发现已经成长为一条彩色心理学。
色彩心理学现在应用于时尚装饰,我们的一些偏好是明显心理,深蓝是夜空的颜色,而黄色是一天的颜色与动力和激励相关联,对一个原始人,白天的活动就是打猎和攻击,然而他和快就看见红色就如血,愤怒和激动的颜色。绿色是与被动防御和自我保护相关联的。
试验证明颜色,一部分是跟他们的心理相关联的,所以有直接的心理效应。人接触到明亮的红色就会加强呼吸,心跳加快,血压升高。红色是令人兴奋的,类似的接触纯蓝的效果则恰好相反,他是一种镇定疑惑因为其令人兴奋的意义。红色是危险的信号,但是更仔细的分析表明一个生动的黄色能产生更基本的警告的意义,所以现在在一些高级社区的消防车和救护车在执行任务时通过明亮的黄色警示灯以区别于其他车辆,从而预防交通事故的发生。
zdy378
盲人可以“看”的事情,用自己的身体的其他部分。这一事实可能会帮助我们了解结肠癌我们的感情,如果盲人能够感知颜色的不同,那么也许我们太,颜色不自觉地影响(无意识地)。
(79)制造商(生产商)通过经验发现,绿色包装的糖卖得不好,蓝色的食品被认为是令人不愉快的,绝不应该用棕色来包装,化妆品(化妆品)这些发现已增长到色彩心理学的一个分支。 。
现在发现色彩心理学应用在从时尚到装饰的一切。我们的一些喜好很明显是心理。深蓝色是夜晚天空的颜色,因此和平静有关,而黄色是白天的颜色,与能源和激励(刺激)协会。对一个原始人来说,白天的活动就是打猎和攻击,而他很快就看到了红色的血液和愤怒的颜色和热量与努力。和绿色与被动防御和自我保护。
(80)实验表明,颜色,部分原因是因为他们与心理学关联,也有一个直接的心理效应。人们面对鲜红秀增加了呼吸,心跳和血压;红色是兴奋的。类似的接触纯蓝色具有完全相反的效果,由于其兴奋的意义,它是一种镇静结肠,红色被选为危险的信号,但仔细分析表明,生动的黄色能产生更基本的报警状态。因此,在一些先进社区的消防车和救护车正在四处奔波,在明亮的黄色,停止交通死。
边境未竞
盲人可以“看见”的东西用其他部分他们的尸体。这个事实可以帮助我们了解我们的感受如果盲人结肠能感受到色差,那么也许,我们也在不知不觉中受到颜色(无意识地)。
(79)制造商(生产商)已经被发现,糖销售经验严重绿色包装,那个蓝色的食物被认为是不愉快的,化妆品(化妆品)应该永远也不要打包成棕色。这些发现已经成为色彩心理学的一个分支。
色彩心理学现在发现应用于一切从时尚的装饰。我们的一些偏好显然是心理上的。深蓝色的颜色是夜空,因此伴随着平静,而黄色是一天的精力和色彩与协会奖励(刺激)。对于一个原始人,活动在白天意味着狩猎和攻击,而他很快看到红色鲜血和愤怒的颜色和热来努力。和绿色有关国防和自我保护的被动。
(80)实验表明,部分颜色与心理学关联,因此它们也有一个直接的心理效应。老百姓,鲜艳的红色显示增加呼吸、心跳、血压,红色是令人振奋的。类似的暴露于纯蓝色完全相反的作用,它是一个平静的因为它让人感到兴奋结肠,红色是选择危险的信号,不过仔细分析表明一个生动的黄色可以产生一个更为基本的警觉状态。消防车和救护车在这样一些高级社区四处奔波在明亮的黄色现在色彩,制止交通死亡。