我正在面试,求用英语回答,英文高手随便答下,急!!!

求用英语回答四道面试题,本人英文盲,最好带中文解释.谢谢了!1:What'syourcareergoalinthenext5years?2:whatisyourgreat... 求用英语回答四道面试题,本人英文盲,最好带中文解释.谢谢了!
1:What' s your career goal in the next 5 years?
2:what is your greatest weakness to this position?
3:which course do you like best and least in university? Why?
4:how do you handle your failure?
我在公司笔试,不方便啊
a2298594766
1.I will try my best do the work .I devote myself to the work ,and make progress for your company .我会认真工作,我决心献身于这份工作,为贵公司做出贡献。

2.I think i am too impatient sometimes .when i set a goal for myself ,i know there will be obstacles in the way .but sometimes feel impatient and frustrated when i can't reach the goal according to my schedule .我的弱点有时过于性急。我给自己下定目标时,我知道达到它一定有困难,但是我不能按期达到目标时,我会急躁和沮丧。3
度南珍00n
自己用百度翻译器翻译一下就行了
1:在未来的5年你的职业目标是什么?

2:在这个职位你最大的弱点是什么?

3:在大学你最喜欢哪门课程?为什么呢?

4:你怎样看待自己的失败?
杜字声悲
1.未来的5年你的职业目标是什么?
2.对你应聘的职位来讲,你最大的缺点是什么?
3.大学里你最喜欢哪门课程,最不喜欢哪门,为什么?
4.你如何看待自己的失败?