英语作文英语作文,急求

英语作文假如你是李华,18岁,来自山东,一个月前刚到英国,正在一所大学学习暑期课程,在写作方面遇到一些问题,希望得到学校辅导中心(learningcenter)的帮助,请... 英语作文假如你是李华,18岁,来自山东,一个月前刚到英国,正在一所大学学习暑期课程,在写作方面遇到一些问题,希望得到学校辅导中心(learning center)的帮助,请按下列要点写一封求助信
1,本人简历
2求助内容
3约定时间
4你的联系方式(email:lihua@.126.com,phone12345678)
注意词数120—150
dearsir/madam

your lihua
百度网友9b57036

Dear Sir/Madam,
I'm Li Hua,a Chinese student taking summer courses in your university.I'm writing to ask for help.I came here last month and found my courses interesting.But I have some difficulties with note­taking and I have no idea of how to use the library.I was told the Learning Center provides help for students and I'm anxious to get help from you.I have no class on Tuesday mornings and Friday afternoons. Please let me know which day is OK with you.You may email or phone me.Here are my email address and phone number:lihua@1236.com;12345678.
Look forward to your reply.
Yours,
Li Hua
匿名用户
可以去 海词网找牛人帮忙啊,他们的群里面有好多牛人啊。 如果想要提高写作最好还是找个老师 可以去 学海网校看看。他们的写作课程不错!就是不懂现在有没有了
ma1091282217
用英语打出来吗???