谁能将这篇短文翻译一下?急急急!

OnChristmasEveafewdaysago,anEnglishcouple,theHardens,gotaveryspecialcall.Itwasonlya20... On Christmas Eve a few days ago, an English couple, the Hardens, got a very special call. It was only a 20-second call but it was very ____11____. The Hardens’ 15-year-old daughter has gone ___12____ six months before. On Christmas Eve she rang them. “I’m phoning to wish you a happy Christmas, ”she said, “I love you.”

Ronals and Edwine Harden were so ______13_____ that they started a special telephone service (服务)called“Alive and Well”. The service helps ______14______ to get in touch with children who have run away from home.

Young people can phone“Alive and Well”and leave a message for their parents. The telephone are answered by answering machines. So ______15_____ can speak to the child or make him return home. Parents of runaway children who are _______16_______ eighteen can ask the police to bring their children home. So children do not want to tell their parents where they are. Through “Alive and Well”they can telephone their parents and they do not ______17______ about this or giving out their addresses.

The Hardens and their helpers ______18______ the telephone messages and connect(联系)the addresses given. About 30,000 British teenagers have left home and many of them are probably in _______19_______. For only two pence(便士)they can go into a telephone coin box and call their parents. They can dial 5675339 and ______20______ a parent worry: Is he dead or alive?
该问答中所提及的号码未经验证,请注意甄别。
开心玉儿520
在圣诞节前夕的几天前,一对英国Hardens夫妇接到一个很特殊的电话。电话只有20秒钟但是他们非常的___11__.他们的女儿在六个月前已经去__12__。在圣诞节前夕她打电话告诉他们:“打电话祝福你们圣诞快乐。我爱你们。”

Harden夫妇如此__13__他们创立了一个名叫“过的很好”的特殊电话服务。这个服务帮助__14__同那些离家的孩子取得联系。
年轻人可以拨打“过的很好”给他们的父母留言。电话是通过电话机答录机回复的。因此__15__可以同孩子讲话或者让他们回家。那些离家孩子年龄在18岁__16__的父母可以让警察去把他们带回家。因此孩子们不想告诉父母他们在哪里。通过“过的很好”他们可以打电话给他们的父母但是不用__17__这会泄露他们的地址.

Hardens夫妇和那些帮忙的人__18__电话留言和提供的地址取得联系。大概30000的青少年离家而且他们很多或许__19__.只要两个便士他们便可以进入到电话亭给他们的父母打电话。他们可以拨打5675339并且__20__父母的忧虑:是死是活?
圣诞小老鼠
在圣诞前夜,几天前,一位英国的一对,变硬,有一个很特别的电话。它只是一个20秒的电话,但很____11____。15岁的女儿已经变硬的___12____前六个月。在圣诞前夜,她就响了。“我打电话是想祝愿您愉快的圣诞节,”她说,“我爱你”。
Ronals和Edwine涨停是如此______13_____,于是他们成立了一个特别的电话服务(服务)被称为“活着并且很好”。服务帮助______14______联系孩子离家出走。
年轻人可以打电话给“平安”和留话给他们的父母。电话是回答电话答录机。所以______15_____可以和孩子,或者让他回家。孩子的父母_______16_______失控十八可以向警察带孩子回家。所以孩子们不要告诉父母他们在哪里。通过“活着并且很好“他们打电话给他们的父母,他们不______17______,或者给他们的地址。
这就叫及其雇工______18______电话信息和连接地址(联系)给你们。大约有30000英国青少年离开家,他们中的很多人都可能在_______19_______。只有两个便士(便士)他们能进入一个电话硬币盒,叫他们的父母。他们可以拨打5675339,______20______父母担心:他是死是活?