谁能帮我把这段翻译成中文?

Afteramysteriousandbloodyairplanecrash,48survivorsareleftstrandedonaPacificIsland...m... After a mysterious and bloody airplane crash, 48 survivors are left stranded on a Pacific Island... miles off course. It soon becomes apparent that they will not have to cope only with the forces of nature, but with the island's secrets, including the Dharma Initiative, the 'Lost Numbers', the "others" (or hostiles) and the strange black smoke- to name a few. There is also much more than meets the eye, as it becomes apparent that everyone is connected in some way and that everyone has a purpose to live on the island... and for some, to die. 展开
czdlls
这是<迷失>吧?.刚刚看完.好好看啊!

在一个神秘的和血腥的飞机坠毁后,48幸存者离开被困在太平洋岛屿...偏离航线几英里。很快变得明显的是他们将不只要应付大自然的力量,甚至还有岛上的秘密,包括达摩计划,“迷失的数字”,在“其他人”(或敌人,)和奇怪的黑色烟雾,仅举几例。还有更触目的,随着变得很明显,每个人都在某种程度上(与别人)有一种联系,每个人都有一个目的住在岛上...或者死。
seven19900528
一个神秘的和血腥的飞机坠毁事故后,48幸存者被困在太平洋岛屿...数英里之远。很快变得很明显,他们将不会只有以应付大自然的力量,但岛上的秘密,包括达摩计划,“失落的数字”,在“人”(或敌人,)和,奇怪的黑色烟雾,仅举几例。还有不仅仅是满足视觉的,因为它变得很明显,每个人都在以某种方式连接,每个人都有一个目的,住在岛上..或者说,.一些死。
wwe山寨用户
一个神秘的和血腥的飞机坠毁后,48幸存者离开被困在太平洋岛屿...英里课程。它很快变得明显,他们将不会有以应付大自然的力量只,但岛上的秘密,包括达摩计划,“失落的数字”,在“人”(或敌人,)和,奇怪的黑色烟雾,以仅举几例。还有更比满足眼睛,因为它变得很明显,每个人都在以某种方式连接,每个人都有一个目的,住在岛上...一些死。
树忆彤0au
太长了