求翻译啊!

OdlandrememberslikeitwasyesterdayworkinginanexpensiveFrenchrestaurantinDenver.Theicec... Odland remembers like it was yesterday working in an expensive French restaurant in Denver. The ice cream he was serving fell onto the white dress of a rich and important woman.

Thirty years have passed, but Odland can’t get the memory out of his mind, nor the woman’s kind reaction(反应). She was shocked, regained calmness and, in a kind voice, told the young Odland. “It’s OK. It wasn’t your fault.” When she left the restaurant, she also left the future Fortune 500 CEO(总裁)with a life lesson: You can tell a lot about a person by the way he or she treats the waiter.

Odland isn’t the only CEO to have made this discovery. Rather, it seems to be one of those few laws of the land that every CEO learns on the way up. It’s hard to get a dozen CEO’s to agree about anything, but most agree with the Waiter Rule. They say how others treat the CEO says nothing. But how others treat the waiter is like a window into the soul.

Watch out for anyone who pulls out the power card to say something like, “I could but this place and fire you,” or “I know the owner and I could have you fired.” Those who say such things have shown more about their character(人品)than about their wealth and power.

The CEO who came up with it, or at least first wrote it down, is Raytheon CEO Bill Swanson. He wrote a best-selling book called Swanson’s Unwritten Rules of Management.

“A person who is nice to you but rude to the waiter, or to others, is not a nice person,” Swanson says. “I will never offer a job to the person who is sweet to the boss but turns rude to someone cleaning the tables.”
蔚蓝天空的回忆
Odland记得就像昨天发生的一样工作,在丹佛一家昂贵的法国餐厅 。冰淇淋他服刑跌到的白色连衣裙的丰富和重要的女人。
30年过去了,但Odland得不到记忆从他的脑中,也没有女人的这种反应.她很震惊,一切恢复了平静,在一种声音,告诉年轻的Odland。“没关系。这不是你的错。“当她离开餐厅,她也让未来财富500强CEO生活的一课:你可以告诉很多关于一个人的他或她对待侍者。
Odland并不是唯一的首席执行官,这一发现。相反,它似乎是其中的一些规律的地,每一个CEO学习的路上。很难找到一个打总裁同意一件事,但是大多数同意服务员规则。他们说别人如何对待首席执行官说什么。但别人如何对待侍者就像一扇窗的灵魂。 提防谁拿出力量卡这样说,“我可以但这地方和火你”,或“我知道老板和我能让你解雇。“那些说这样的话表明更多关于他们的个性(人品)比他们的财富和权力。
首席执行官(CEO)谁想出了它,或者至少第一把它写下来,首席执行官比尔斯旺森雷神公司。他写了一本畅销书叫斯旺森的不成文的规定管理。
“一个人如果很高兴你彬彬有礼但对侍者粗鲁无礼,或其他人,而不是一个好人,”斯旺森说。“我永远不会提供一个工作的人来说,是甜的老板而变粗鲁的人清理桌子。”
飞过银河的星星
Odland 记得像它昨天在贵在丹佛的法国餐馆工作。他在职的冰淇淋下跌到丰富和重要女人的白色的裙子上。三十年过去了,但 Odland 无法获取内存从他的脑海,也没有女人的善良的反应。她很震惊、 恢复了冷静,一个温和的声音在告诉年轻的 Odland。"这是确定。这不是你的错。"当她离开餐厅时,她也离开未来财富 和500 CEO生活的一课: 你可以告诉了很多关于某人顺便他或她对待服务员。Odland 加入了这一发现的唯一首席执行官。相反,它似乎是那些几的法律,每个首席执行官学了路上的土地之一。很难得到一打 CEO 同意对任何事情,但最同意服务员规则。他们说其他人是如何对待首席执行官说什么。但其他人是如何对待服务员就像灵魂的一个窗口。提防任何人拉出的电源卡说有点像"我可以 … …
避却今日萧萧8830
Odland记得就像昨天发生的一样工作,在丹佛一家昂贵的法国餐厅 。冰淇淋他服刑跌到的白色连衣裙的丰富和重要的女人。
30年过去了,但Odland得不到记忆从他的脑中,也没有女人的这种反应(反应)。她很震惊,恢复了平静,在一种声音,告诉年轻的Odland。“没关系。这不是你的错。“当她离开餐厅,她也让未来财富500强CEO(总裁)生活的一课:你可以告诉很多关于一个人的他或她对待侍者。
Odland并不是唯一的首席执行官,这一发现。相反,它似乎是其中的一些规律的地,每一个CEO学习的路上。很难找到一个打总裁同意一件事,但是大多数同意服务员规则。他们说别人如何对待首席执行官说什么。但别人如何对待侍者就像一扇窗的灵魂。 下次有翻译找我哈!!!QQ:1030041572 发QQ邮箱哈。。。
提防谁拿出力量卡这样说,“我可以但这地方和火你”,或“我知道老板和我能让你解雇。“那些说这样的话表明更多关于他们的个性(人品)比他们的财富和权力。
首席执行官(CEO)谁想出了它,或者至少第一把它写下来,首席执行官比尔斯旺森雷神公司。他写了一本畅销书叫斯旺森的不成文的规定管理。
“一个人如果很高兴你彬彬有礼但对侍者粗鲁无礼,或其他人,而不是一个好人,”斯旺森说。“我永远不会提供一个工作的人来说,是甜的老板而变粗鲁的人清理桌子。”