帮我翻译一下,非常感谢

TheNewYear’sEvepartywasgoingonwhenthebellrang.Atallmanopenedthedoorandcamein.Nobodykn... The New Year’s Eve party was going on when the bell rang. A tall man opened the door and came in. Nobody knew him, but the host went over and took him in. The man sat there happily for an hour and drunk. Then he said, “invited me to this party。I don‘t know you, or anyone else here. My wife and I wanted to go out in our car, but one of your friend’s cars was in front of our gate, so I came here to find him, and my wife is still waiting in our car!”

  1. When did the story happen?

  A At 7:00 B In December C On New Year‘s Eve D When the bell rang

  2. The “bell” here means the _____.

  A time bell B doorbell C church bell D bell for class

  3. The host went to meet and took him in because he took the tall man for ____.

  A one of his friends B his brother

  C his classmate D his teacher

  4. The tall man’s wife waited in the car for _____.

  A a long time B two hours C a half hour D an hour

  5. At last, the host might be a little_____.

  A happy B surprised C worried D afraid
love123456y
参加除夕晚会进展当铃响了。一个高个子男人打开了门进来。没人知道他,但主人走过去收留了他。那个男人快乐地坐在那儿,一个小时,喝醉了。然后他说:“邀请我去这个很小就不知道你在这里,或其他任何人。我太太和我想出去在我们的车,但你的一个朋友的车前面有我们的大门,所以我来到这里是为了找到他,我的妻子也依然守候在我们的车!”
1。这个故事是什么时候发生的?
2。“钟”就意味着_____。
3。主人,带他去见在因为他把那个高个子为____。
A一个他的一个朋友B他哥哥
C他的同学D他的老师
4。那位高个子男人的妻子坐在车里等为____。
一个很长时间B两个小时C半小时D一小时
5。最后,主人可能是一个小孩____。
A一个快乐的B惊讶C担心D害怕
追问
可以连答案一起告诉我吗
story965
当钟声响起的时候,除夕晚会正在进行。一个高个男子打开门,进来了。没有人知道他,但是主人走过去把他带进来。那人愉快地坐在那里,喝了一个小时,醉了。然后他说:“邀请我参加这个聚会。我不认识你,也不认识这里的任何人。”我妻子和我想出去,但是你朋友的车在我们门口,所以我来找他,我的妻子还在我们的车里等着呢!”
1。这个故事是什么时候发生的?
A 在12月的7点,在新年前夜,当铃声响起的时候
....继续这样答题,应该没问题吧。
蜉蝣2014小虫
门铃响起,屋里正在举行除夕派对。 一个高个子打开门走进去,没有人认识他,但主人过来,把他领进屋。那个人高兴地坐在那里,喝了一个小时。 然后他说:“没有人邀请我参加这个派对。 我不认识你或其他人。 我和妻子正打算开车出去,但是,你朋友的车挡在我们的闸前,所以我来到这里找车主,我妻子还在车里等著!”
魏琳菲
除夕的钟声敲响了。一位身材高大的男子打开门走了进来。没有人知道他,但主机去,并把他英寸的男子坐在那里一个小时和醉快乐。然后他说,“邀请我这个党。我不知道你,或其他任何人在这里。我和妻子希望在我们的车去了,但你的朋友的车在前面,我们的大门,所以我来这里是为了找他,和我的妻子仍然在等待我们的车!“

1。什么时候发生的故事?

答:当钟声响起在7:00在十二月ÇB在除夕ð

2。这里的“钟”是指_____。

一时间钟B门铃C教堂的钟声ð钟类

3。主机去迎接,并收留了他,因为他高大的男子为____。

他的朋友乙所哥哥之一

ç他的同班同学ð他的老师

4。高大的男子的妻子守在车______。

一个很长的时间,B两个小时;半小时D一小时

5。最后,主机可能一个little_____。

快乐的很惊讶ç担心ð害怕
gulaoyes
1. C On New Year‘s Eve
2. B doorbell
3. A one of his friends
4. D an hour
5. B surprised