哪个好人能人工翻译一下这个短文(其实不短),在线翻译完全就是中国式英语呀,呜呜。。。。。万分感谢!!

WhensomeoneasksmewhatbusinessIamin.Myfacefeelshot.Ienvypeoplewhocansaythattheyarewrit... When someone asks me what business I am in. My face feels hot . I envy people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. All these jobs speak for themselves. I really do make a living by laughing ,and a good one, too. I can laugh like a king or like a school boy. It is a skill that I have learned, like the skill of mending shoes. Whenever and however laughter is needed. I am asked to do those I laugh like a bus driver or a shopkeeper. I laugh sadly , kindly and happily.
I need these point out that a job of this kind is tiring. I spend most evenings in nightclubs. My job is to laugh during the weaker part of the show. My loud, hearty laughter must be timed carefully. It must not come too soon, but neither must it be too late. I go through life quietly. I can copy the laughter of others. I can laugh in many different ways. But I' m not sure that I have ever heard the sound of my own laughter.
MichelleLiLian
当有人问我我是从事什么工作的时候,我感到很尴尬,脸发烫,结结巴巴地难以启齿。我嫉妒那些能够说出自己是作家、图书管理员和医生的人。这些工作都能够为自己证明。
事实上我是靠笑来生活的,而且也笑的还不错。我可以像国王或者像学校男生那样笑。这就是我学会的技术,就跟修鞋子的技术一样。不管什么时候,只要需要一个笑的人,我就会被要求去笑。我像公共汽车司机或是店员那样去笑。我笑的很开心、很友好、很高兴。我不得不说这样的一种工作很乏味。我的大部分夜晚时间都是在俱乐部里面度过。我的工作就是在演出的部分笑。我那大声的发自内心的笑也要小心的控制时间,既不能出现的太快,也不能出现的太晚。
我平静的过着自己的生活。我能够模仿别人的笑声。我可以用很多不同的方式笑。但是我不太确定我是否曾经听到过真正自己的笑声。
帮个忙吧9988
当有人问我我是业务在后。 我觉得脸热。 我羡慕的人可以说是作家,簿记员和医生。 所有这些工作为自己说话。 我真的笑谋生,很优秀,也。 我可以笑或像一个小男孩像个国王。 这是我学到的技能,像修鞋技能。 每当和然而笑是需要的。 我要求做那些我笑起来像个巴士司机或一个店主。 我笑的不幸,慈祥,幸福。
when someone asks me what business i am in. my face feels hot. i envy people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. all these jobs speak for themselves. i really do make a living by laughing, and a good one, too. i can laugh like a king or like a school boy. it is a skill that i have learned, like the skill of mending shoes. whenever and however laughter is needed. i am asked to do those i laugh like a bus driver or a shopkeeper. i laugh sadly, kindly and happily.
望 采纳
百度网友35b0458
当有人问我的工作时,我感到脸红。我羡慕那些作家、会计、医生们,这些工作都能代表他们自己,我却是靠卖笑为生,还做的不错。我能够笑的像个国王,或者一个校园的男孩,它是我所学习的一项技能,一项技能,就像修鞋子一样。无论何时有需要,我就会被要求去笑,像个公车司机或者店主,笑的悲伤、友好、快乐。我要指明这种工作是令人疲惫的。我大多数夜晚都在夜总会,当秀场比较低潮时,我大声的、有感染力的笑声必须要小心及时,不能早,也不能迟。我安静的生活,模仿别人的笑声,用各种各样的方式笑,却不能确定是否听到过自己的笑声。
zs棕色
当有人问我什么事情我。我的脸感觉热。我羡慕那些能说他们是作家,簿记员和医生。所有这些工作为自己说话。我真的笑谋生,一个太。我能笑的像一个国王或者像一个小男孩。它是一种技巧,我已经学会了喜欢的技能,修补鞋子。随时随地,然而笑声是必要的。有人问我去做那些我笑就像一个公交车司机或是一个店主。我笑可悲的是,善良和快乐。
  我需要这些博