请教下! 以下内容翻译过来是什么意思??

DearMrwangReallyneedyourhelptoletusknowthescheduleforETDandETAdateifwesendbySEA?duewe... Dear Mr wang

Really need your help to let us know the schedule for ETD and ETA date if we send by SEA? due we need for our ref before inform the shipping mode to you..
逸品学习1
所给内容似乎有一处失误?
Dear Mr wang
Really need your help to let us know the schedule for ETD and ETA date if we send by SEA? due we need for our ref 【before informing】 the shipping mode to you.
翻译:
尊敬的王先生:
确实需要您的帮助以便我方知悉,如果我方由海路发货的预定出发时间和估计到达时间之日程安排。因为,我方在告知贵方运输方式之前需要参考。
祝你开心如意!O(∩_∩)O~~
市雅安2U
亲爱的王先生真的需要你的帮助让我们知道的时间和预计到达日期如果我们寄海运?由于我们需要参考前告知运输方式给你。