请问怎么写英语作文? 材料作文 你刚才从海南岛回来,请用英语写一篇关于海南岛的报道。词数70_80。内... 30

请问怎么写英语作文?材料作文你刚才从海南岛回来,请用英语写一篇关于海南岛的报道。词数70_80。内容还包括以下要点:1.中国第二大海岛,2.气候温暖,空气新鲜,3.有海滩... 请问怎么写英语作文?
材料作文 你刚才从海南岛回来,请用英语写一篇关于海南岛的报道。词数70_80。内容还包括以下要点:1.中国第二大海岛,2.气候温暖,空气新鲜,3.有海滩,有高大的耶子树,4.可以游泳,钓鱼,划船等,5.可以品尝各种海鲜。
carrot_4
I just came back from Hainan. Hainan is the second biggest island in China, it's surely big. Over there you can feel the warm heat, and smell the fresh air! Hainan is a hot place, so you'll see beaches all around. Also there's plenty of enormous, tall, huge coconut trees.All because of the heat, you can go swimming, fishing and riding a boat or cannon... any time you want. Although it's hot you can still go to a restraunt near by! You could also eat some sea food such as delicious crabs,fish, oilsters...To much to say, I love Hainan island.

你一定的高分trust me 应为我是马来西亚人! 我才五年级!
环玥2o
Hainan Island is in the south part of our country. On Island Hainan, you could enjoy
bright sunshine, fresh air and beautiful scenery. You will never forget that.
Hai Kou city is the capital of Hainan Province while it is also the biggest city on the island.
There, you could either go to visit the flower markets or enjoy the delicious seafood. There,
you could find many beautiful beaches. People love walking along the seaside or swimming in
the sea. There are many tall coconut palm trees to see.
Welcome to Hainan Island! I’m sure you will have a good time there.
心痛的爱呵
光阴似箭日月如梭,这句话说得没错,时间就像那无情的流水,流去我在小学里的六年光阴。转眼间,我只剩下两个月就要迎接小升初的考试了。我要在小学生活的最后40多天里踏踏实实的做好每一件事。在这几天里我一定要珍惜每一秒时间,争取不让自己浪费。
在这期间,无论是语文、数学,还是英语,我都要更加刻苦努力的学习,因为我们面临的将是严峻的小升初考试。在学习中,我是一个上课不敢发言的胆小鬼,即使发言也会扭扭捏捏,做一些小动作。虽然,这段时间在班主任循循善诱的教导下,我能将自己的想法在课堂上与同学交流了,但在以后的时间里,我一定要让自己更加积极。数学中,我总是因为粗心的小毛病而扣分,所以在平时,就要培养细心的好习惯。在英语学习中,我有一些骄傲,上课经常溜号,导致这几次考试成绩并不理想,从今以后,我一定会认真听讲,因为光靠复习时死记硬背是没有用的,必须得靠平时的努力。
而对于小升初来说,我最大的心愿便是考上二中,要在这所中学中学习,我必须好好努力,所以在平时,我就要掌握好学校的知识,以便在学校月考和小升初考试中能有出色的发挥。
童年的时候,我遇到过许多生动有趣的事,最令我难忘的是那次爸爸和我去钓鱼。 那一次,我和爸爸扛着鱼竿,到河边去钓鱼。爸爸给我装上鱼饵,我一甩,把钓钩甩到了水里。过了一会,浮子动了一下,我兴奋的大叫起来:“我钓到鱼了,我是最棒的!”我把钓竿拉起来一看,大吃一惊,原来是个空钩子。爸爸说:“钓到鱼之前,不要高兴的太早,等把鱼钓上来再高兴也不迟啊!”我并没有在意爸爸的话,不过,这次我是认真的。眼看着一条小鱼朝这边游过来,我又按耐不住心头的喜悦,一下子又提起了钓竿,可是又没有成功。小鱼咬钩时,我就沉不住气了,没有等小鱼完全把钩子吞进去就把鱼竿提了起来。这时爸爸又说:“钓鱼要沉住气,鱼儿总是先试探一下,并没有真正上钩。”这一次,我按照爸爸说的去做。我仔细看着水面,一条鱼游过来了,我沉住气,等鱼儿完全吞下鱼饵时,我一提钓竿,鱼也跟着跳出了水面。
那天,我和爸爸钓了许多鱼,这次钓鱼,我明白了无论干什么事情,都要沉着镇静。
L24寤鬟
我也在写这篇英语作文耶 ,1海南岛是中国第二大海岛,这里气候温暖,空气新鲜,有海滩、高大的椰子树等,2可以进行许多运动,如海上冲浪、潜水,开船艇,打排球。3还可以品尝各种海鲜,比如吃海鲜鱼,海蟹,吃虾,红烧鲅鱼.清蒸鲅鱼.香酥鲅鱼.鲅鱼丸子.鲅鱼饺子,红岛蛤蜊美味可口.海南真的个好地方。
1 Hainan Island is China's second largest island, where warm climate, fresh air, there is a beach, tall coconut trees, 2 can be carried out in many sports, such as surfing, diving, open boat, playing volleyball. 3 also can taste all kinds of seafood, such as seafood fish, crab, eat shrimp, braised mackerel. Steamed mackerel. Fried mackerel. Mackerel meatballs. Mackerel dumplings clams, red delicious. Hainan is really a good place