关于一周的小菜单的英语作文

不少于80词的关于一周每天的饮食最后带翻译谢谢... 不少于80词的 关于一周每天的饮食 最后带翻译 谢谢 展开
知道之星就是我
Monday, I would like eating fish and rice. I will have pork and rice onTuesday . Then, I will have noodle on Wednesday. On Thursday I will have eggplants , tomatos and steamed buns for dinner. Friday is weekend, so I will have fish, mutton and leek. Saturday and Sunday are rest days,so I will have chicken and instant boiled mutton.
星期一我吃鱼和米饭。 星期二吃猪肉和米饭。然后在周三吃面条。 周四吃茄子西红柿、馒头。周五是周末了,所以吃鱼,羊肉和韭菜。 周六和周日休息,我吃鸡和涮羊肉。

祝学习进步,请采纳,谢谢 !