求好心人帮我翻译下面的英语 谢谢了 不要用翻译工具

wearepleasedtolearnfromyourletterof3rdthismonththatyouarewillingtoenterintobusinessre... we are pleased to learn from your letter of 3rd this month that you are willing to enter into business relations with us , which is also our desire.

Complying with your request,we are sending you under separate cover our latest catalogues and pricelist covering our exports.
Payment should be made by an irrevocable and confirmed letter of credit.
If you find business possible,please cable us for offers.
Yours faithfully,
沧海听潮1996
 对以上的回复

亲爱的先生们,
我们很高兴能收到您关于本月三号愿意同我们建立业务关系的来信,对此我们也很渴望。
遵守您的要求,我们在另函中包括了我们最新的目录和我们的出口价格单。
支付应该由不可撤销并有确定信函的信贷完成。

如果您认为有成交的可能,请让我们知道我们将寄给您我们的报价。
您忠诚的xxx

望采纳,谢谢!
愤怒的小马ma
我们很高兴从贵公司本月三号的来信中获悉,希望和我们开展业务关系,这同时也是我们所期望的。

遵照贵公司的要求,随信另寄上最新的目录和出口商品的价目表

款项请以不可撤销的保兑信用证支付。
如果有成交的可能,请电话告知。