–Jack is ill in hospital. --Really ? I __________ him right now. A.will visit B.am going to

–Jackisillinhospital.--Really?I__________himrightnow.A.willvisitB.amgoingtovisitC.amt... –Jack is ill in hospital. --Really ? I __________ him right now. A.will visit B.am going to visit C.am to visit D.am about to visit 展开
小传君0048
A

试题分析:考查动词的时态。句意 杰克在医院里。真的吗,我马上去看看他。will 一般表示与主观意图无关的将来,特别是表示必然要发生的客观规律时,通常用will 所以选A项。
考点 : 考查动词的时态