yesterday中文歌词 10

杜景鹏Andy
Yesterday, all my troubles seemed so far away.
昨日,烦恼离我远去
Now it looks as though they're here to stay.
现在却重回故地
Oh, I believe in yesterday.
哦,我怀念昨日

Suddenly, i not half the man i used to be
突然,我迷失了我自己
There's a shadow hanging over me.
阴影笼罩着我的身体
Oh, yesterday came suddenly.
哦,突然间来到昨日

Why she had to go
为何她远去
I don't know she wouldn't say.
没留下一句话语
I said something wrong,
这都是我的错
Now I long for yesterday.
现在我只渴望昨日

Yesterday, love was such an easy game to play.
昨日,爱情像一种简单的游戏
Now I need a place to hide away.
现在我只有选择逃避
Oh, I believe in yesterday.
哦,我怀念昨日
焉蔚0Ib623

我只是不能相信你不见了
还waitin为mornin来
当我看到如果太阳将会升起'
在某种程度上是因为,你在我的身边
哦,我们得在商店
告诉我它是什么我伸手去拿
通过构建是什么时候的回忆
昨天生病举行,因为你在我心里
在我的心里
他们可以参加明天
我们制造和计划
他们可以把音乐
我们从来不玩
所有的梦想破灭的
把一切都
刚刚把它拿走”。但是他们能
永远不会有昨天
他们可以选择了未来
我们永远不会知道,
他们可以坐的地方
我们说的,我们都必去
所有的梦想破灭的拿所有东西
刚刚把它拿走'
但是他们不可能有昨天
你总是选择留下来
我应该心存感激每一天
天知道以后会发生什么”
或者至少在故事由此开始
我从不相信直到现在
我知道il再次见到你我肯定
没有它不是自私的要更多
一个更晚一天
一个更多的微笑在你的脸上
但是他们不能把昨天的事
他们可以参加明天
我们制造和计划
他们可以把音乐
我们从来不玩
所有的梦想破灭的拿所有东西
刚刚把它拿走'
但是他们不可能有昨天
他们可以选择了未来
我们永远不会知道,
他们可以坐的地方
我们说的,我们都必去
所有的梦想破灭的拿所有东西
刚刚把它拿走'
但是他们不可能有昨天
我认为我们的日子将永远存在下去
但它够用了我们的命运
原因在我的脑海里我们有这么多时间”
但我是错了
不,我几乎不敢相信
我还能找到力量
我们在这个时刻
我哥们儿回到昨天
他们可以参加明天
我们制造和计划
他们可以把音乐
我们从来不玩
所有的梦想破灭的拿所有东西
刚刚把它拿走'
但是他们不可能有昨天
他们可以选择了未来
我们永远不会知道,
他们可以坐的地方
我们说的,我们都必去
所有的梦想破灭的拿所有东西
刚刚把它拿走'
但是他们可以以前为什么就没有
百度网友7de3476
我也很喜欢这首歌曲的,给你找到了
Yesterday, all my troubles seemed so far away.
昨日,烦恼离我远去
Now it looks as though they're here to stay.
现在却重回故地
Oh, I believe in yesterday.
哦,我怀念昨日

Suddenly, i not half the man i used to be
突然,我迷失了我自己
There's a shadow hanging over me.
阴影笼罩着我的身体
Oh, yesterday came suddenly.
哦,突然间来到昨日

Why she had to go
为何她远去
I don't know she wouldn't say.
没留下一句话语
I said something wrong,
这都是我的错
Now I long for yesterday.
现在我只渴望昨日

Yesterday, love was such an easy game to play.
昨日,爱情像一种简单的游戏
Now I need a place to hide away.
现在我只有选择逃避
Oh, I believe in yesterday.
哦,我怀念昨日
rogerh77
【可翻唱的译词 致敬原创】

Yesterday
昨天

Yesterday, all my troubles seemed so far away
噢 昨天 烦恼忧愁全都那么遥远
Now it looks as though they're here to stay
今天烦恼缠绕在我身边
Oh, I believe in yesterday.
噢 我只愿回到昨天

Suddenly, I'm not half the man I used to be,
突然间 失恋让我变老好几年
There's a shadow hanging over me.
你的身影为何萦绕眼前
Oh, yesterday came suddenly.
噢 昨天突然间浮现

Why she had to go I don't know she wouldn't say.
为何说走就走 没说理由 也不见留言
I said something wrong, now I long for yesterday.
或许是我说错做错了什么 噢 难回昨天

Yesterday, love was such an easy game to play.
噢 昨天 恋爱舒心就像荡秋千
Now I need a place to hide away.
今天我不敢直面他人视线
Oh, I believe in yesterday.
噢 我只愿回到昨天

原词曲:Lennon–McCartney
中文翻译/填词:左右刀