跪求英语高手 帮忙翻译一下 在线等 很急 万分感谢~~~~谢谢谢谢

EcnomicFunctionBymakingpeopleawareofproducts,services,andideas,advertisingpromotessal... Ecnomic Function
By making people aware of products, services, and ideas, advertising promotes sales and thereby commerce as well. As a buyer's guide, it provides consumers with news of new products or prices, and it gives industrial buyers important information about new equipment and technology. By informing many people at once about available products and services, advertising greatly reduces the cost of distribution and eases the task of personal selling. This leads to lower costs and higher profits, which can be invested in more capital equipment and jobs.
The freedom to advertise enables competitors to enter the marketplace. This encourages the improvement of existing products and the development of new, improved models. These actions translate into increased productivity, higher quality, and the disappearance of products that don’t measure up. Thus as advertising invites people to try new products, it accelerates the success of good products and the failure of unacceptable products.
不要翻译器的 谢谢~~~~
damnedsheep
经济方面的作用:
通过让人们额知道产品,服务和观念, 广告提高了产品销售并且因此改善了贸易。作为消费者的向导,广告给消费者提供了有关新产品和其价格的消息,并且给工业购买商提供了关于新设备和科技的信息。通过同时告知很多人拿些产品和服务可以购买,广告极大降低了配送成本并且减轻了个人销售工作。这使得产品的成本更低,利润更高。而更多的利润可以被投资到更多的资金设备和工作上面。
广告的自由让竞争者可以进入市场。这鼓励厂方改进现有产品,发展新的产品,改良生产模式。这些行动都将转化为更高的生产力,更高的品质,并且淘汰掉不合格的产品。因此,在广告吸引人们去尝试购买新的产品的同时,它加快了产品优胜虐汰的速度。

【俊狼猎英】 团队为您解答,欢迎追问!
挂牌老大
(广告的)经济功能
它使人们意识到产品、服务和理念、宣传均可促进销售和贸易行为。作为买方的导购指南,其为消费者提供了新产品或价格信息,同时为工业买家提供了有关新设备和新技术的重要信息。通过即时通知人们有关产品和服务,广告大大降低了配送成本,亦减轻了个人的销售任务。这将导致更低的成本和更高的利润,从而得到更多的可投资资金,作为固定资产的设备,也能提供更多的就业岗位。
进行广告宣传的自由性使得更多的竞争对手进入市场。这促进了对现有产品的提高和对新型、改型产品模型的研发。这些行动转化为更高的生产力,更高的质量,致使不合时宜的产品从市场上消失。因此,广告邀请人们尝试新产品,这就加速了好产品的成功和坏产品的失败。
Gilkies
让人们知道产品,服务和想法,打广告促进了销售和商业。作为一个消费者向导(我自己起的名字。。。就是给消费者提供指导的),可以给消费者提供新产品的信息和价格,给了购买者关于新的设备和技术的重要信息,广告很好的降低了销售的费用和减轻了个人销售的任务。这导致(这个词可以这么用么。我真的找不到词了)了低成本,高利润,可以使你投资更多的资本设备和工作岗位。
(这是第一段,喝了水再来)
汉子哥霸气
本来还想翻译来着。。。写的文法不通。。。实在没心情看下去了。。。= =