英文的摇滚歌曲哪些比较好听一点啊?

英文的摇滚歌曲哪些比较好听一点啊?大家给我介绍下,谁给我介绍的好,我就把分给他!... 英文的摇滚歌曲哪些比较好听一点啊? 大家给我介绍下,谁给我介绍的好,我就把分给他! 展开
阳光下颓废
QUEEN——————who wants to live forever、the show must go on、Bohemian Rhapsody,

SKYLARK——————why did you kill the princess、

STRATOVARIUS——————forever、the kiss of juda

HELLOWEEN——————never be a star、power、

LED ZEPPLIN——————stairway to heaven

Bob Dylan ------ knoking on heaven's door

一定要听纯正的摇滚乐!!!!!!!!!!!!!!
女歌有
卡百利————————Animal instinct,never grow old,dying in the sun,the cicle melts,ode to my family ,Promise,Just my imagination,zombie,joe

夜愿—————————over the hills and far ,away ,she is my sin ,ever dream ,end of all hope etc,Sleeping Sun,Moondance is the best,bless the child

ROXETTE———————— listen to your heart, Queen of Rain , It Must Have Been Love , Sleeping In My Car , wish i could fly ,I'm sorry,Fading like a flower ,CRASH BANG BANG

JOAN JETT———————I LOVE ROCK N ROLL,I HATE MYSELF FOR LOVING YOU ,LIGHT OF DAY,BAD REPUTATION,DO YOU WANNA TOUCH ME

男歌

老鹰——————————HOTEL CALIFORNIA

穷街——————————18 ANF LIFE

LINKEN PARK———————IN THE END

性手枪—————————核战幸存者

BON JOVI—————————you give love a bad name ,these days ,it's my life ,living on a prayer , i'll be there for you ,always ,
lay your hands on me

涅磐——————————Rape me,rape me,My friend.. come as you are , Smells Like Teen Spirit

电台司令————————CREEP

另SHE‘GOAN,MY EVERYTHING,REDEFINE,ADIOS,ALL THE BEAUTY

这些是摇滚圣歌,没听过的人都不是爱摇滚的!!!!
乖坏宝宝
michael jackson是我的最爱!
mattanic也很不错!
manson相当棒!
枪与玫瑰很好呦!
也可以去一些专门的网站多关注一下!
还有
FM88.7全天候的英文歌!!
相当顶!!!!!!
疆铂心单华你食4379
7年的爱~~上帝是个女孩
百度网友469a9dd86
U2的英文摇滚不错,是英格兰的国宝极团体
还是没长大
披头士的