英语高手们给帮忙翻译一下吧 万分感谢 20

ExperimentaltaskAfterhavingcompletedmeasuresofself-esteem,anxiety(cognitiveandsomatic... Experimental task
After having completed measures of self-esteem, anxiety
(cognitive and somatic), self-confidence, and claimed selfhandicapping,
participants then warmed-up and carried out
a basketball task. This task was the same as that used in previous
experimental designs intended to investigate self-handicapping
(Coudevylle, Martin Ginis, & Famose, 2008; Coudevylle, Martin
Ginis, Famose, & Gernigon, 2008; Coudevylle et al., 2009) and
consisted of completing three repetitions of an obstacle course laid
out on a standard basketball court.
Procedure
The experiment was conducted in the athletes’ usual training
hall and during a regularly scheduled training session. To maximize
the likelihood of self-handicapping, the experimental context was
designed to enhance the salience of known antecedents of selfhandicapping
(for a review, see Prapavessis et al., 2004; Self,
1990). Specifically, the situation emphasized results, comparisons
of one’s own performance relative to others’ (e.g., Ames & Archer,
1988), public awareness of the use of self-handicaps and a public
performance (Elliot, Cury, Fryer, & Huguet, 2006). The experimenter
told the participants that their results would be compared with
those of their teammates and would be also used to rank the
players of the region.
After hearing and reading about the conditions in which the test
would be performed, participants completed the measures of selfesteem,
anxiety, and self-confidence. At this time, participants did not know that they would have the opportunity to self-handicap.Then, they completed the measure of claimed self-handicapping on another sheet. In order to mask the true purpose of the self-handicapping questionnaire, the experimenter told the participants:
“The following questionnaire is intended to know your general actual state in order to interpret your results today. It will allow those who will evaluate your competence (the experimenter, your trainer, the other players, the spectators) to consider your current personal situation when authenticating your results and comparing them with those of the other participants.”
After completing the claimed self-handicapping measure,
participants then warmed-up and completed the task. They performed
the test in the presence of the experimenter, spectators (i.e.,
player’s parents and friends), coaches and other players. Spectators,
coaches and the other players were present only to observe and
support the tested player while the experimenter scored his or her
performance. Once the participants had completed the task, they
were debriefed regarding the true purpose of the study. Then, the
first author provided each team with a lecture about selfhandicapping
and led a discussion about this strategy and its consequences.
实验任务后完成措施的自尊,焦虑(认知和躯体),自信,并声称selfhandicapping,与会者接着热身和实施一个篮球任务。这项任务是一样的,在以往的实验设计,探讨自我设限(coudevylle,马丁·吉尼,与famose,2008;coudevylle,马丁·吉尼,famose,与芥哩冈,2008;coudevylle等人。,2009)和包括完成三重复障碍课程奠定了在一个标准的篮球场。程序实验是在运动员平时的训练大厅和期间定期的培训会议。最大限度可能自我设限,实验的范围旨在加强突出已知先例的selfhandicapping(审查,见prapavessis等人。,2004;自我,1990)。具体的情况,强调结果,比较自己的表现相对于其他的(例如,詹姆斯和弓箭手,1988),公众意识的使用自我障碍和公共性能(埃利奥特,居里,肉鸡,和哈格特,2006)。实验者告诉与会者,他们的结果比较那些他们的队友,也会用来排名球员在该地区。在听力和阅读条件,测试将完成,与会者完成措施的自尊,焦虑,和自信。在这个时候,与会者不知道他们会有机会self-handicap.then,他们完成的措施,声称的自我设限在另一张。为了掩盖的真实目的的自我设限的问卷调查,实验者告诉参与者:“以下的问卷调查的目的是了解你的实际情况为您演绎结果今天。它将使那些谁将评估你的能力(实验者,教练,其他选手,观众)考虑目前的个人情况时,验证结果,比较他们与那些其他参与者。”完成后,声称的自我设限措施,与会者接着预热完成任务。他们的表现测试中存在的实验者,观众(即,玩家的父母和朋友),教练和其他玩家。观众,教练和其他玩家目前只观察支持测试的玩家而实验者打进了他或她性能。一旦与会者已经完成了任务,他们汇报关于这项研究的真正目的。然后,该第一作者提供的每一个团队selfhandicapping讲座和领导讨论这一战略及其后果分享到
翻译结果重试
抱歉,系统响应超时,请稍后再试
支持中英、中日在线互译支持网页翻译,在输入框输入网页地址即可提供一键清空、复制功能、支持双语对照查看,使您体验更加流畅
木云依依
实验任务
后完成措施的自尊,焦虑
(认知和躯体),自信,并声称selfhandicapping,
与会者接着热身和实施
一个篮球任务。这项任务是一样的,在以往的
实验设计,探讨自我设限
(coudevylle,马丁·吉尼,与famose,2008;coudevylle,马丁
·吉尼,famose,与芥哩冈,2008;coudevylle等人。,2009)和
包括完成三重复障碍课程奠定了
在一个标准的篮球场。
程序
实验是在运动员平时的训练
大厅和期间定期的培训会议。最大限度
可能自我设限,实验的范围
旨在加强突出已知先例的selfhandicapping
(审查,见prapavessis等人。,2004;自我,
1990)。具体的情况,强调结果,比较
自己的表现相对于其他的(例如,詹姆斯和弓箭手,
1988),公众意识的使用自我障碍和公共
性能(埃利奥特,居里,肉鸡,和哈格特,2006)。实验者
告诉与会者,他们的结果比较
那些他们的队友,也会用来排名
球员在该地区。
在听力和阅读条件,测试
将完成,与会者完成措施的自尊,
焦虑,和自信。在这个时候,与会者不知道他们会有机会self-handicap.then,他们完成的措施,声称的自我设限在另一张。为了掩盖的真实目的的自我设限的问卷调查,实验者告诉参与者:
“以下的问卷调查的目的是了解你的实际情况为您演绎结果今天。它将使那些谁将评估你的能力(实验者,教练,其他选手,观众)考虑目前的个人情况时,验证结果,比较他们与那些其他参与者。”
完成后,声称的自我设限措施,
与会者接着预热完成任务。他们的表现
测试中存在的实验者,观众(即,
玩家的父母和朋友),教练和其他玩家。观众,
教练和其他玩家目前只观察
支持测试的玩家而实验者打进了他或她
性能。一旦与会者已经完成了任务,他们
汇报关于这项研究的真正目的。然后,该
第一作者提供的每一个团队selfhandicapping讲座
和领导讨论这一战略及其后果。
OPP1176501894
实验任务
之后完成的自尊,焦虑的措施
(认知和躯体),自信,并声称selfhandicapping
与会者然后加热和开展
一个篮球的任务。这个任务是在以前所用的相同
旨在探讨自我设限的实验设计
(Coudevylle,马丁Ginis,与法莫斯,2008; Coudevylle,马丁
ginis,法莫斯,与Gernigon,2008; Coudevylle等,2009)。
包括完成奠定了一个障碍当然重复
出一个标准的篮球场。
程序
运动员平时训练中进行的实验
在大厅和一个定期的培训会议。为了最大限度地提高
实验的内容是自我设限的可能性,
旨在加强称为前因突出selfhandicapping
(检讨,见Prapavessis等,2004;自我,
1990年)。具体来说,情况强调结果,比较
自己的表现相对别人的(例如,艾姆斯与射手,
1988年),使用自我障碍的公众意识和公共
性能(埃利奥特,水银,油炸,于盖,2006年)。实验者
告诉与会人士,其结果将与
那些与自己的队友也将用于排名
该地区的选手。
在听取和阅读有关条件测试
会进行,参加者完成自尊的措施,
焦虑和自信。与会者在这个时候,不知道他们将有机会自我handicap.Then,他们完成了声称在另一张纸上自我设限的措施。为了掩盖真正的自我设限调查问卷的目的,实验者告诉与会者:
“下面的问卷旨在知道您一般的实际状态,以解释你今天的成绩。它将使那些将评估你的能力(实验者,你的教练,其他球员,观众),以验证您的结果时,考虑你的个人情况和比较他们与其他参与者的。“
完成后,所声称的自我设限措施,
与会者然后加热,并完成了任务。他们的表现
试验在实验者面前,观众(即,
球员的父母和朋友),教练和其他球员。观众,
教练和其他球员是目前唯一的观察和
支持测试的球员,而实验者拿下他或她
性能。一旦学员们完成了任务,他们
简要介绍有关研究的真正目的。然后,
第一作者提供了一个讲座每队约selfhandicapping
并导致了这一战略及其后果的讨论。
爱说冷笑话的人
实验任务
  在完成了措施的自尊,焦虑
  (认知和体)、自信,并声称的关系,
  于是参与者并进行热身
  一个篮球的任务。这个任务是一样的,用于以往
  实验设计旨在调查设限
  (Coudevylle,马丁?吉尼,& Famose,2008;Coudevylle,马丁
  吉尼,Famose,& Gernigon,2008;Coudevylle等人,2009)和
  由完成三个重复的一个障碍c