帮我翻译下啊 30

亲爱的XXX二十年后的你还好吗?岁月匆匆,转眼间,又过了二十年,光阴随着岁月的河流已经飘得很远很远了。脸上是不是还是那么多的肉,是不是还是那么的喜怒无常?身体还健康吗?还... 亲爱的XXX

二十年后的你还好吗?岁月匆匆,转眼间,又过了二十年,光阴随着岁月的河流已经飘得很远很远了。脸上是不是还是那么多的肉,是不是还是那么的喜怒无常?身体还健康吗?还是现在已经是美丽的老妇女了啊?
四十岁的你,是不是拥有了属于自己的房子和车了呢?房子里是不是有很奢华的家居还是很普通的?很简洁还是很温馨呢。
孩子们还好吗?都已经上高中了,肯定很让你发愁吧,是不是还是像当初那样坚定一儿一女是最美好的家庭?你是不是像当初自己被父母放飞一样,也准备放飞自己的孩子呢?是不是万般不舍呢?
四十岁的你的工作应该很稳定了吧。或者开着自己的小公司,或者在家里做做家务,晚上跟着自己的老伴去散步,娱乐娱乐。看着现在的父母是不是也就想着自己的自己?是不是也是这样过着幸福安稳的生活呢。
六十多岁的父母怎么样了,岁月摧残了他们的容颜,可是他们一直都有一颗一辈子都视你为小孩子的心,那时候你是不是感觉到了父爱与母爱是多么的伟大。他们在你年少无知的时候包容你理解你,给你那么多那么好的机会,就如现在你对你自己的孩子一样。你会不会因为自己有个家而没有常常去看他们,还是你把他们接到你的家,然后现在你有个大家庭?可能那时候他们不会跟你一起吧,他们会怀念他们年轻时候的地方和事情。记得要经常去陪他们,你能报答的也就是给他们多时间给他们更多的机会见到你。
老公怎么样了?是一起手牵手走过来的还是争吵无数次了呢。还是走到那时候再回想起来就觉得自己很小孩子啊。生命过了一半了,还是早就发现得去好好珍惜身边的人呢?如果现在才领悟你一定要加倍的对他好,让他觉得他是最幸福的。不懂表达就用行动表达,不是到了四十岁就不需要浪漫了。等到你们老去的那天你们还是要感觉幸福还在。因为爱情就是这样。
最好的朋友还在身边吗,还是不在一个城市了。或者偶尔电话联系?或者每天一起去喝喝下午茶。算算相依为命一起走了多少年,还会觉得不可靠吗,还是会偶尔想起曾经那么要好的朋友,都不知道现在在干嘛,也没了联系。
呵呵,你微笑了吧,对二十年前的自己...
阿不思珀西瓦尔
Dear XXX

Twenty years later, you okay? Time flies, the twinkling of an eye, and in twenty years, as the years have gone by time far from the river. Is it right? Or face so much meat, is it right? Still be subject to changing moods? The body is healthy? Or is it already is beautiful old lady?

Forty years old you, is it right? Have their own house and car? The house is it right? Have a luxury home furnishing is regular? Very simple or very warm.

How are the kids doing? Have high school, is sure to make you worry about, is it right? Or the like as firm a boy and a girl is the most beautiful family? Is it right? You like his parents fly, to fly their own child? Is it right?" Don't care?

At the age of forty, you should work very stable. Or open their own small company, or in the home to do housework, night followed his wife to go for a walk, and entertainment. Is it right? Look now parents also think of their own? Is it right? It live a happy and stable life.

Sixty the parents do, the ravages of time they face, but they always have a life as you as a child's heart, is it right? That you felt motherly and fatherly love is so great. They're young and ignorant when you understand your tolerance, give you so many good opportunities, as now you're on your own children. Will you because I had a home and did not often go to them, or you take them into your home, and now you have a big family? May they never go with you, they will miss them when young, places and things. Remember to always go with them, you can repay is to give them more time to give them more chance to see you.

Husband how? Be together hand in hand to come or bickering countless times. Come when in retrospect again feel little boy. Life is half over, or have found to cherish the people around you? If you know you will have to work for him, let him feel that he is the most happy. Do not understand the expression with the expression, not to the age of forty would not need romance. When you get old you will feel happy in that day. Because love is the way.

Best friend is still around you, or not in a city. Or occasionally call? Or together every day to drink tea. Calculate each other together for many years, still feel not reliable, or will occasionally remember once so close friends, do not know doing now, also lost contact.

Oh, you smile, twenty years ago oneself ...
追问
是韩文哦
追答
不早说
痞痞泡豆芽
XXX님께

스물 년 후 여전히? 서둘렀어의 세월이 눈 깜짝할 새에, 그것은 세월로 강물까지 멀어지기되었습니다 이십년의 시간이었다. 얼굴이 너무 많은 고기를 너무 무디하지 않나요? 아직도 건강? 아니면 지금은 아름다운 옛 여자인가?
40 세, 당신은 자신의 집과 그것의 자동차를 소유하지? 집은 럭셔리 가정이나 매우 흔한 아닌가요? 매우 간단하고 매우 그것을 따뜻하게.
또한 아이들은? 고등학교에 있었나요, 물론 그것이 회사로 아이가 여자가 최고의 가족이기도했는데, 당신이 그것에 대해 걱정 해요? 당신은 비행 원래 부모님처럼 아이들을 비행 준비가 안? 슬픔의 가치가 아닌가요?
40 세의 매우 안정이어야합니다. 아니면 자신의 작은 회사를 열고, 또는 가정에서 산책, 레크 리에이션 및 엔터테인먼트를 위해가는 남편을 따라 저녁에 집안일을하고. 보면서 것은 지금 부모도 자신의 생각되지 않습니까? 행복하고 안정된 생활을 같은 방법이 아닙니다.
의 60 세의 부모가 자신의 외모의 맹위,하지만 그들은 언제나 당신이 얼마나 좋은 아빠 자신과 어머니의 사랑이 느껴지는 자녀의 마음에 따라 수명,왔다. 그들은 당신이 당신을 이해하면 당신에게 자신의 아이들처럼 너처럼 그렇게 그때 좋은 기회를 제공하여 무지에 포함. 당신은 집을 소유하고 있지 않지만 자주 안 보여, 또는 귀하의 가정에 다시 갖다 후 지금은 대가족이? 그들이 젊었을하고 물건 살때 그렇다면 그들이 당신을 말할 것이다, 그들은 장소를 놓칠 것이다. 나는 종종 그들을 함께 기억하고, 그것이 그들에게 그들에게 당신을보고 더 많은 기회를 제공하기 위해 더 많은 시간을 제공하는 것입니다 갚을 수있다.
어떻게 그녀의 남편? 함께 손잡고,이거나 여러 번 말다툼 왔어. 아니면 와서 다음 구절로 돌아와 그들이 어린이임을 느낄 수 있습니다. 절반 생활, 또는 주변 사람들을 소중히에 일찍? 지금 당신이 그를 배로 필요 실현면, 그가 행복한 생각하자. 40 세의 로맨틱하지 않아도되지, 액션 표현과 표현을 이해하지 마십시오. 그날 당신이 늙어 때까지 기다리십시오, 당신은 아직도 여전히 행복 싶습니다. 사랑이이기 때문에.
가장 친한 친구가 주변 여부 여전히 도시입니다. 또는 전화 문의 비정기? 함께 매일 홍차를 마실 수 있습니다. 여러 해 동안 함께 걸어 서로를 계산 후 좋은 친구가 될 수 있는걸 깜빡 때때로 그것이 신뢰할 찾거나 것입니다, 왜 연락을 안 지금은 모르겠어요.
오, 당신은 25 년 전, 미소 ...
追问
这个是你自己翻译的吗
追答
不是
命运之兰
Dear XXX

After 20 years of are you ok? Years in a hurry, at once, and twenty years, time along with years of the river was floating far. The face is still so and much meat, is still so moody? The body healthy? Or has now is beautiful old woman?
Forty years old you, isn't it have to belong to his own house and car? The house is very luxury home or the very common? Very concise or very sweet?
How are the kids doing? Have high school, affirmation is make you worry, right or be like at a firm that a female was the best son family? Whether you like at his parents' flying, are also ready to fly their children? ?