请翻译成英文,急需,谢谢!

恭喜发财,愿同学们的父母财源滚滚,同学们红包多多!是啊,接下来是第二首主题歌的时间了,有请~~~、~~~和~~~。我的2008,我们都期盼的2008!下面是轻松一刻,我们... 恭喜发财,愿同学们的父母财源滚滚,同学们红包多多!是啊,接下来是第二首主题歌的时间了,有请~~~、~~~和~~~。
我的2008,我们都期盼的2008!下面是轻松一刻,我们有准备三道新年大题,请同学们谨慎作答。第一题:抢答题,那位同学要是喊出答案,这题就作废哦!请听题:( )
第二题:动作题,这题和奥运有关,请同学们看我们的表演,猜出这是什么奥运比赛项目?( )很好,第三题:英文题,请听题:
( )
接下来,有请~~~一组为大家带来搞笑小品:免费电话!这是06年中央春晚会大兵曾经演过的一个小品哦!
我没名字喋说
good luck every one! wish all our student get alot of money from your parents this year! ok, following up is our secound theme song ! xxx and xxx, come on down, please~~!!!!

oh my 2008, our precious and bewanted 2008! next is happy moment----i prepared 3 new year questions for you guys. The first question is QUIK ANSWER, IF ANY BODY YELLS OUT THE ANSWER WILL FAIL THE QUESTION! OK, LISTEN TO MY QUESTION CAREFULLY:

the second question: ACTION QUESTION, this one is about Olympics. Please watch my action and guess what kind of sport it is.

ok! so far so good!
the third question is ENGLISH QUESTION, please listen:

Ok! lets have xxx team to perform the Funny Show: Free Call!! Da Bing has showed this one on 2006 ZhongYang chinese new year performance night!!!!!

Please enjoy!