在线等谁能帮我翻译一下,好的加分(不要机器翻译的哦,亲) 50

Theinitialactivityinthismodule(attheactionlevel)askstheindividualtotransformanimageus... The initial activity in this module (at the action level) asks the individual to transform an image using a software tool, reflecting on which characteristics of the image are preserved and which are lost through the mapping. Next, participants carry out mathematical actions producing geometric transformations, developing a process conception of transformation. Finally, the learner explores how matrix multiplication can be used to encapsulate the process of a given linear transformation, and also
begins to reflect on distinctions between linear and non-linear transformations. These ideas require the development of an object-level conception of linear transformation. Reflection on modules such as this, along with readings selected from the research literature, will be used to help faculty participants achieve the goals of the LINE project in the teaching of their linear algebra courses. Similar faculty discussions will be used throughout the course to help ensure that students come to recognize how
their understandings of core concepts develop during the semester.
能不能来个通顺的,可以读懂意思的呀?
最初的活动在这个模块(在操作级别)要求个人转换一个图像使用软件工具,这显示出哪些特征图像的保留,哪些是失去的映射。接下来,参与者完成数学行为产生几何转换,开发一个流程的概念转换。最后,探讨了如何矩阵乘法的学习者可以用来封装了一个给定的线性变换过程,也
开始反思线性和非线性转换之间的区别。这些想法需要开发一个对象级别的概念的线性变换。反思这之类的模块,以及阅读选定的研究文献,将被用来帮助同事参与者实现目标的行项目教学的线性代数课程。类似的教员的讨论将贯穿于整个课程来帮助确保学生来认识如何
其核心概念的理解,开发学期期间
我爱爱爱甜甜
最初的活动在这个模块(在行动一级)要求个人变换图像使用的软件工具,反映这些特征的图像保存,这是失去了通过映射。下一步,与会者进行数学行动产生几何变换,发展过程中概念转变。最后,学习者探讨如何矩阵乘法可用于封装过程中的一个给定的线性变换,也

开始反映区分线性和非线性变换。这些想法需要开发一个对象概念的线性变换。反射模块等,随着阅读选定的研究文献,将用于帮助教师学员达到目标的线工程中的线性代数课程教学。类似的教师讨论将使用的整个过程帮助确保学生认识到如何

他们的理解核心概念发展在学期。
月坠夕阳
此模块 (行动级) 中的初始的活动要求转换使用软件工具,反映对哪些特征的图像将被保留,哪些丢失通过映射图像的个人。下一步,参与者进行数学操作生产几何变换,发展转型的过程构想。最后,学习者探讨了如何使用矩阵乘法来封装给定的线性变换的过程,也
开始以反映对线性和非线性转换之间的区别。这些想法需要的线性变换对象级概念的发展。像这样,随着研究文献中,从选定的读数模块的思考将用于帮助学院学员实现他们的线性代数课程教学中的行项目的目标。以帮助确保学生来认识到整个过程将使用类似学院讨论如何
他们的核心概念的认识发展在这学期中。