急求翻译。万分感谢。

Maybethishashappenedtoyou:Inclass,whileyoupretendedtobepayingattentiontotheteacher’sl... Maybe this has happened to you: In class, while you pretended to be paying attention to the teacher’s lecture, your eyelids started to droop. You began having second thoughts about staying up late on Facebook the night before.

Don’t be too hard on yourself. Your computer screen may be to blame. And your clock may be too. Not the clock on your night table, but the one in your head. You have a clock inside their brains. Its cycle helps control when you wake , when you eat and when you sleep.
But sometimes something may be wrong with your internal clock . Staying up very late and sleeping late can get your body's clock out of sync with the cycle of light and dark. It can also make it hard to get out of bed in the morning and may bring other problem, too.
How to get your internal clock right then?
Mariana has studied internal clock for years, she ever made a test by using color goggles . Her research showed that the students who wore goggles got sleepy later in the evening and stayed up later. They were also less smart during the day and scored lower on the performance tests.
"That shows that it's important to get enough light in the morning to make sure you are synchronized with solar day," Marinan says.
zhynewer
或许这曾经发生在你身上:在课堂上,当你假装关注老师的讲座,你的眼皮开始下垂。你开始在想前一天晚上你在Facebook上熬夜的事。
不要对自己太苛刻。你的电脑屏幕可能是罪魁祸首,你的时钟可能也是。不是在你的床头柜上的时钟,而是在你的头脑中的那个。你有一个时钟在他们的大脑里面,其周期可以帮助控制你什么时候醒来,你什么时候吃饭,你什么时候睡觉。
但有时你的生物钟可能会出现问题。熬夜到很晚,睡得晚会使你的身体的生物钟不能与光亮与黑暗的周期同步。它还可以使早晨起床变得困难, 也有可能带来其他问题。
那么如何让你的生物钟正确呢?
Mariana研究生物钟多年,她曾经通过使用彩色护目镜做过一个实验,。她的研究表明,戴着护目镜的学生在晚上出现困倦的时间会晚一点,熬夜也更晚些,结果他们在白天也不够精神,在作业测试中得分也较低。
“这表明,早上获得足够的光来确保你跟太阳同步是很重要的,,”Marinan说。
月儿蝶影
也许这已经发生在您身上:在课堂上,当你假装关注老师的讲座,你的眼皮开始下垂。你开始重新考虑在Facebook上熬夜前一晚。
不要对自己太苛刻。你的电脑屏幕可能是罪魁祸首。和你的时钟可能太。不是在你的床头柜上的时钟,但一个在你的脑海中。你有一个时钟在他们的大脑。其周期帮助控制当你醒来时,当你吃,当你的睡眠。
但有时有些东西可能是错误的和你的生物钟。呆到很晚,晚睡可以让你的身体的生物钟不与周期同步光明与黑暗的。它还可以使它们很难得到每天早晨从床上爬起来,也可以带来其他问题,
马里亚纳研究内部时钟多年,她做过一个实验,通过使用颜色护目镜。她的研究表明,还戴着护目镜就困了学生在后来的晚上和熬夜了。她们也比较聪明的白天,在性能测试中得分较低。
“这表明,重要的是要养成早上足够的光来确保您的同步的太阳能的一天,”Marinan说。
vae6264165
也许这已经发生在你身上:在课堂上,当你假装在注意老师的演讲,你的眼皮开始下垂。你开始有第二个想法,熬夜对脸谱网的前一天晚上。别对自己太苛刻。你的电脑屏幕可以责怪。和你的时钟是不太可能的。没有时钟在你的床头柜,而是在你头上。你有一个时钟在他们的大脑。它的周期有助于控制当你醒来的时候,当你吃东西的时候,你睡觉的时候。但有时候,事情可能是错误的与您的内部时钟。熬夜到很晚,睡觉可以让你的身体时钟不同步的周期光暗。它也可以使它很难滚出去的床早上可能会带来其他问题,太。如何让您的内部时钟吧?马里亚纳研究了内部时钟多年,她做过一个试验用彩色护目镜。她的研究表明,学生谁戴着护目镜,被困在晚熬夜后。他们还不太聪明的白天和得分较低的性能测试。“这表明,重要的是要获得足够的光在早上让你同步与太阳日,“Marinan说 采纳我
匿名用户
也许这已经发生在您身上:在课堂上,当你假装关注老师的讲座,你的眼皮开始下垂。你开始重新考虑在Facebook上熬夜前一晚。

  不要对自己太苛刻。你的电脑屏幕可能是罪魁祸首。和你的时钟可能太。不是在你的床头柜上的时钟,但一个在你的脑海中。你有一个时钟在他们的大脑。其周期帮助控制当你醒来时,当你吃,当你的睡眠。