急需英文翻译,请各位大哥大姐帮帮忙

Thequalitymustbehighbecausetheworstconditionsofloadingnormallyoccuratthebeginningofth... The quality must be high because the worst conditions of loading normally occur at the beginning of the life of the member,at the transfer of stress from the steel to the concrete. Failure is therefore more likely then than later,when the concrete has become stronger and the stress in the steel has decreased become of creep in the steel and the concrete,and shrinkage of the concrete. faulty members are therefore observed and thrown out early,before they enter the structure,or at least before it becomes inconvenient to remove them. 展开
荔菲依萱0j3652
质量必须很高因为最坏的情况一般都出现在成员(零件?)生命开始的时候,在压力从钢铁上转换到混凝土的时候。
因此与之后当混凝土变得更坚固,钢铁上的压力减小,成为钢铁和混凝土里慢慢过渡的东西(大概指压力平分?)和混凝土的收缩时相比更有可能失败。
因此故障的成员都被很早发现和扔掉,在它们进到建筑物之前,至少在它们变成麻烦之前扔掉它们。
kaey嚟
质量必须高,因为最糟糕的载荷条件下所通常只发生在生命的开始会员,在转移压力从钢铁到具体的。失败是因此更可能比后,混凝土日益强大和钢铁的压力减少成为在钢的蠕变和混凝土,混凝土的收缩。错误的成员因此观察和扔掉之前,早他们进入建筑物,或至少就不方便的删除它们
蜻蜓点水只爱你
因为加载的最坏的情况通常发生在 member,at 的应力转移的生活开始从钢在混凝土质量必须高。失败因此更可能的是,然后比以后,混凝土已成为更强大和钢的应力下降时成为中钢与混凝土和混凝土的收缩徐变。有故障的成员都是因此观察到,早,抛出之前,他们输入结构,或至少之前它就会成为累赘删除它们。