请把下列英文句子翻译成汉语。(快啊。大家帮帮忙吧。能翻译多少算多少。多译多得)

1.ThehousesonthestreetwhereIusedtolivehadbeentorndownandreplacedbyofficebuidings.2.So... 1.The houses on the street where I used to live had been torn down and replaced by office buidings.2.So far they have dug out space underground from fifteen major shopping centers,and the underground construction has only begun. 3.Exploring the moon with unmanned spacecraft was no easy task.4.The technology has proved to be reliable and economical for a wide variety of operational applicayion.5.He was convinced as a result of three years' practice that reading aloud is of great help to Enlish study.6.In Japan's capital city of Tokyo,earthquake danger limits the heiht of building.7.Right now I'm going through a difficult period of my life which is hard for me to talk about.8.The image-oriented technology is older and more fullydeveloped. 9.But what has the space race done to relieve the suffering of the earth's starving millions?10.Well do I remember the stories he told me about his childhood.11.He has done this by his ignorance,his greed,and his wastefulness.12.The complications of international trade arise because the two parties use different monies.13.A student of any area of nature science needs at least an introduction to the principles and simpler applications of chemistry as a foundation for his specialty.14.One person out of three will be dismissed from the company by the end of the year. 附加题:In summer,motoring can be anything but a ____A.impression B.pleasureC.pressureD.expression 展开
江西童
1.我以前居住的那条街上的档子已经被拆除,建成了办公楼。
2.到目前为止,他们才从地下挖出空间15个主要购物中心,地下建筑才刚刚开始。
3.用无人驾驶的宇宙飞船探索月球是件不容易的事。
4.该技术已经被证明对各种业务应用都很经济可靠。
5.三年以来阅读英语取得的英语成绩使他确信大声阅读对学习英语十分有帮助。
6.在日本的首都东京,地震限制了建筑物的高度。
7.现在我正在度过一段难以启齿的困难时期。
8.图象遥感技术更古老且充分得到发展。
9.但是太空竞争又做了些什么来使地球上正在挨饿的人减轻痛苦?
10.我清楚地记得他告诉我的关于他童年的故事。
11.他因为自己的无知、贪婪、挥霍无度做了这件事。
12.国际贸易的并发症出现的原因在于双方使用不同的货币。
13.一个自然科学的任何领域的学生至少要介绍的原则和简单的应用化学作为他的特长的基础。
14.今年年底三个人中的一个会被公司开除。
附加题a
渴望侑伱黎明
1.那条街上的房子。我以前住的地方已被拆除,取而代之的办公楼。
2.到目前为止,他们已经挖出了地下空间的十五个主要的购物中心,和地下工程已经开始了。
3.探索月球的无人驾驶飞船是不容易的任务。
4.该技术已被证明是可靠和经济的各种业务应用。
5.他相信,由于三年的做法,大声朗读是很有帮助的英语学习。
6.在日本首都东京,地震的危险限制heiht建筑。
7.现在我正经历一个困难时期,我的生活,我很难谈。
8.图片为导向的技术是老年人和更发达。
9.但是太空竞争又作了什么来减轻痛苦的地球挨饿数百万?
10.我清楚地记得他告诉我关于他童年的故事。
11.这都是由他的无知,贪婪,和他的浪费。
12.国际贸易的复杂性的产生是因为双方使用不同的货币。
13.一个自然科学的任何领域的学生至少要介绍的原则和简单的应用化学作为他的特长的基础。
14.三个人中就有一个会被公司解雇年底。
附加题:In summer,motoring can be anything but a __D__A.impression B.pleasureC.pressureD.expression
CharrieQ
我曾经住过的那条街上的房屋被拆掉了,换成了办公室的建筑物。
到目前为止,他们已经从十五个大型购物中心挖出了地下的空间,地下的建设才刚刚开始。
用无人飞船探索月球并不是一件容易的事情
该技术已被证明是可靠和经济的,适用于各种各样的操作应用
他相信是三年的实践的结果,朗读是对于英语的研究有很大的帮助
在日本首都东京,地震危险限制了建筑的兴起
现在我正经历着我生命中难以谈论的困难时期。
人脸识别图像的技术太过时了,应该有更完整的开发。
然而,为了减轻地球上千百万人的痛苦,太空竞赛做了什么?
我记得他讲过的关于他童年的故事吗?他以他的无知,贪婪和浪费来做这件事
国际贸易的复杂性是由于双方使用不同的金额而产生
任何自然科学领域的学生至少需要介绍化学的原理和简单的应用作为其专业的基础。
三分之一的人将在今年年底从公司被解雇。
附加题:在夏天,驾驶可以是任何东西,但是____
水灵光
  1. 我曾经住过的那条街上的房屋被拆掉,取而代之的是写字楼

  2. 到目前为止,他们已经开始从十五个大型购物中心挖掘地下空间,地下工程才刚刚开始。

  3. 用无人飞船探索月球不是一件容易的事。

百度网友5cc6d8f
附加题选B意思是夏天骑摩托不怎么爽 考查的是anything but 的用法