翻译一下,别用英语翻译软件

Animportantquestionabouteatingoutiswhopaysforthemeal.Ifafriendofyoursasksyoutohavelun... An important question about eating out is who pays for the meal. If a friend of yours asks
you to have lunch with him, you may say l. like this, "I'm afraid it'll have to be
someplace _ 2. , as I have very little money." The other person may says, "OK, I'll
meet you at McDonald's." This means that the two agree to go Dutch, that is, each person
paysforhimself. Hemay 3. say, "Oh,no. Iwantt0 4. _youtolunchat
Smith's. " or "I want you to try the Chinese dumplings t person wants to pay for both of you. If you feel 5. towards this
person, you can go with him and you 6. pay for the meal. You
may just say, " 7. . That would be very nice."
American customs (习俗) about who pays for dates (约会) are
much the same as in the other parts of the world. In the old days,
American women wanted men to pay for all the meals. But today, a
university girl or a woman in 8. will usually pay her way during the
day. If a man asks her for a dance outside the working hours, it
9. - "come as my guest". So as you can see, it is a polite thing to :
make the question 10. at the very beginning.
俩个人的夢
一个重要的问题,吃的是谁来付帐。如果你的朋友问

你和他一起吃饭,你可能说我喜欢这样,“我怕它会

一个_ 2。,当我的钱很少。”其他人可能会说,“好的,我会

在麦当劳等你。”这意味着,两个同意AA制,即,每个人

paysforhimself。他3。说,“哦,不,iwantt0 4。_youtolunchat

史密斯先生的。”或“我想让你尝尝中国的饺子的人愿意为你付帐。如果你觉得5。对这个

人,你可以去与他和你6。付饭钱。你

可以说,“7。那太好了.

美国海关(习俗)对谁支付日期(约会)是

一样,在世界的其他地方。在旧的天,

美国女人需要男人来支付所有的饭菜。但今天,一

大学的女孩或女人8。通常会支付她的方式在

一天。如果一个男人问她的舞蹈以外的工作时间,这

9。“成为我的客人”。所以你可以看到,这是一种礼貌的事情:

使问题10。在开始的时候。
peter369hi
一个重要的问题是谁来支付出去吃这顿饭。如果你的一个朋友问  你和他一起吃午饭,你可能会说l .这样,“我担心这将需要  某个_ 2。,因为我有一点点钱。“其他的人可能会说,“好吧,我会的  你在麦当劳见面。“这意味着两个同意去荷兰,就是说每个人  paysforhimself。Hemay 3。说:“哦,不。Iwantt0 4。_youtolunchat   史密斯的。”或“我想要你试着中国饺子t的人愿意支付你们俩。如果你觉得5。朝着这一  的人,你可以跟他去和你6。付饭钱。你  可能只是说,“7。。那太好了。”   美国海关(习俗对谁支付日期(约会)   同样的在世界上的其他地方。在旧社会,   美国女性希望男性支付所有的餐点。但今天,   univers
satomiki
一个关于在外面吃饭的重要问题是谁来埋单。如果你的一个朋友叫你出去和他一起吃午饭,你可能会说像这样的话“我们恐怕要选定某些地方哦(便宜的餐厅),因为我没有很多钱。”你的朋友可能会说“好的,我们在麦当劳见吧”这些都说明你们达成了AA制的共识。就是说,自己付自己的那一份钱。
当然他也可能会说,“噢,不,我希望我们在史密斯餐厅吃午饭”或者是“我希望你能尝一尝中国的饺子。”这就意味着你的朋友打算请你,如果你感觉到时这样的,当你们出去后而你又想自己埋自己的单,那你就说,“这样会很好(指自己埋单)。”
约会费用谁来埋单这个问题在美国习俗里和世界别的地方很相像。在过去,美国的那人都希望男人可以为两人的用餐埋单。但是现在,一些女大学生或者是妇女都很习惯于自己埋单。如果男人邀请她们在闲暇时间出外跳舞,所以女人就是客人,正如你所想的,在开始时提问(关于费用谁来埋单)是礼貌的。