翻译一下,别用英语翻译软件,请各位高手帮帮忙,急

He'scute,evenwhenhe'sangry.Wealllovehimforhisbigeyes,yellowbeak(鸟and6.heart.Who?7.Don... He's cute, even when he's angry. We alllove him for his big eyes, yellow beak (鸟
and 6. heart.
Who? 7. Donald Duck, everyone's favorite talking bird! On June9, 2004,
around the world celebrated his 71st birthday.
"Donaldlikes to make trouble, but he is always kind 8._ people. He makes
laugh," said a student. -
At Disneyland in Paris, fans _ 9. Donald a cake with 71 candles J
-- }s for his birthd:
His old friends Mickey and Minnie Mouse were there for the party, too!
The world first saw Donald on June 9, 1934, in the Disney cartoon The Wise Litde Hf
Donald was not the lead 10. in that film, bu
-- but people loved him. Since then, he I
been starred (圭演) in hundreds of cartoons in many languagesi
Donald, like his Il. friend Mickey Mouse, doesn't look his age. The snow-wh
duck hasn't changed much over the years. He stiU wears the same blue sailor's c水手酗
shirt that he 12. in 1934.
Lots of Donald's fans say they love him because they can see 13. in him.
"Things go wrong, and he gets angry. He's always trying to do the r/ght thing, but
never comes out 14 ," an organizer (组织者) said, "His character will never changc
And we _15 he will grow old. Hell stay young at heart. ,,
satomiki
他很可爱,即使是他生气的时候。我们因为他大大的眼睛,黄色的嘴巴和他的心而都很喜欢他。他是谁呢?唐老鸭,每个人所熟知的那只鸟。在2004年6月9日,全世界为他庆祝71岁生日。
一个学生说“虽然唐老鸭喜欢惹麻烦,但他永远是那种能让人笑的人。”
在巴黎的迪士尼迷为唐老鸭准备了一个上面有唐老鸭的大蛋糕,为唐老鸭过71岁生日。唐老鸭的老朋友米奇和米尼老鼠都在派对上。
唐老鸭第一次出现在这个世界上是在1934年6月9日,是在迪士尼的卡通“The Wise Litde Hf(卡通的名字)”。虽然唐老鸭并不是电影的主角,但是人都从那时起就很喜欢他了。然后他主演了上百部卡通片,其中包括了很多种语言。
唐老鸭就像他的朋友米奇老鼠一样,年龄不会在外貌上显现出来。过了如此多年了,他们仍旧是那个样子没什么变化。他仍旧是穿着那件1934年的蓝色的水手服衬衫。
很多唐老鸭喜爱者都说他们喜欢唐老鸭是因为在他身上可以看到“事情总是有问题,然后他很生气,总是尝试着去解决问题,但是却总是解决不了。”一个组织者说“他的形象从不会变化,我们以及他都会变老,但却可以保持心灵的年轻......”
里亮相的
风潇潇西一水寒
他虽然很可爱,但是他生气的时候。我们因为他大大的眼睛,黄色的嘴巴和他的心而都很喜欢他。他是谁呢?唐老鸭,每个人所熟知的那只鸟。在2004年6月9日,全世界为他庆祝71岁生日。
一个学生说“虽然唐老鸭喜欢惹麻烦,但他永远是那种能让人笑的人。”
在巴黎的迪士尼迷为唐老鸭准备了一个上面有唐老鸭的大蛋糕,为唐老鸭过71岁生日。唐老鸭的老朋友米奇和米尼老鼠都在派对上。
唐老鸭第一次出现在这个世界上是在1934年6月9日,是在迪士尼的卡通“The Wise Litde Hf(卡通的名字)”。虽然唐老鸭并不是电影的主角,但是人都从那时起就很喜欢他了。然后他主演了上百部卡通片,其中包括了很多种语言。
唐老鸭就像他的朋友米奇老鼠一样,年龄不会在外貌上显现出来。过了如此多年了,他们仍旧是那个样子没什么变化。他仍旧是穿着那件1934年的蓝色的水手服衬衫。
很多唐老鸭喜爱者都说他们喜欢唐老鸭是因为在他身上可以看到“事情总是有问题,然后他很生气,总是尝试着去解决问题,但是却总是解决不了。”一个组织者说“他的形象从不会变化,我们以及他都会变老,但却可以保持心灵的年轻......”
里亮相的
静息烦听
K!这么多,还完形填空,尼玛完形填空还没分儿!