帮忙翻译,谢谢

SEAN:Ifthatsortofthinghappenedonlyonceinawhile,itwouldn'tbesobad.Overall,Iwouldn'twan... SEAN: If that sort of thing happened only once in a while, it wouldn't be so bad. Overall, I wouldn't want to trade my dad for anyone else's. He loves us kids and Mom too. But I think that's sometimes the problem. He wants to do things for us, things he thinks are good. But he needs to give them more thought because: DIANE: Can you imagine how humiliated I was? An honor student, class president. And Father was out asking people to have their sons call and ask me to the prom! But that's dear old dad. Actually, he is a dear. He just doesn't stop to think. And it's not just one of us who've felt the heavy hand of interference. Oh, no, all three of us live in constant dread knowing that at any time disaster can strike because: 展开
叫我___小可
如果那类事情只是偶尔发生,那也不是那么糟。总的来说,我不想和别人交换爸爸。他爱我们这些孩子,还有妈妈。但我认为有时候那就是问题所在。他要为我们做一些事情,一些他认为是好的事情。但是他需要更多的考虑。因为:戴安:你能想象到我有多丢脸么?作为一个优秀学生,一个班长。父亲总是出去请人们让他们的儿子打电话叫我去毕业舞会!但是我亲爱的老爹呀,实际上他是个亲爱的人。他只是无法停止操心。这不是我们中唯一一个感觉受到严重干扰的人。噢,不,我们三个都活在无时无刻的了解哪些的无休止的恐惧当中。
辛非文
肖恩:如果那种事情只发生过一段时间,它就不会这么坏。总的来说,我不想贸易我老爸任何人的。他爱我们的孩子和妈妈太。但我认为有时问题。他想要做的事情对我们来说,他认为是好东西。但他需要给他们更多的想法,因为:黛安:你能想象我是多么羞辱?一个优秀的学生,班长。和父亲是要求人们有他们的儿子打电话问我去舞会!但是,亲爱的老爸的。涉及
百度网友c30fc0d
肖恩:如果这种事发生过,就算只有一次,结局也不会如此糟糕。总之,我不会用我的爸爸换任何人。他深爱我们和妈妈。但是有时我会觉得这就是问题所在,他总想为我们做点什么他觉得对我们好的事。但我觉得他做之前应该在考虑下。
戴安;你能想象我有多么难看吗?作为一个优秀学生,一个班长,爸爸总是带我出去让人们允许我们性和谐孩子参加舞会,