求英语高手翻译!好的再加20分

ManychildrenusetheInternettogetusefulknowledgeandinformation,andtorelaxintheirfreetim... Many children use the Internet to get useful knowledge and information, and to relax in their free time. But some of them are not using it in a good way .Here are some rules to make sure you are safe and have fun on the Internet .

l Make rules for Internet use with your parents .For example, when you can go on line, for how long and what activities you can go on line.

l Don’t give your password (密码) to anyone else ,and never give out the following information ---your real name , home address ,age ,school ,phone number or other personal information.

l Check with your parents before giving out a credit card (信用卡) number .

l Never send a photo of yourself to someone in e-mail unless your parents say it’s OK.

l Check with your parents before going into a chat room. Different chat rooms have different rules and attract different kinds of people .You and your parents will want to make sure it’s a right place for you.

l Never agree to meet someone you met on the Internet without your parents’ permission (允许). Never meet anyone you met on line alone.

l Always remember that people online may not be who they say they are. Treat everyone online as strangers.

l If something you see or read online makes you uncomfortable, leave the site. Tell a parent or teacher right away.

l Treat other people as you’d like to be treated. Never use bad language.

l Remember –not everything you read on the Internet is true.

( B ) 51. The writer tells children to_________.

A. send their photos to him

B. make rules for Internet use with parents

C. believe everything they read on the Internet

D. give out their personal information.

( B ) 52. It’s good for children to_______ on the Internet.

A. give password to others

B. get useful knowledge and information

C. give out a credit card number

D. go into a chat room as they’d like to

( A ) 53. What shouldn’t be done when you are on line?

A. Using bad language.

B. Sending messages and e-mails.

C. Leaving the site if you feel uncomfortable

D. Treating everyone online as strangers

( C ) 54.If your parents don’t agree, never_______.

A. read anything on the Internet

B. relax in your free time

C. have a face-to-face meeting with anyone you met online

D. treat other people as you’d like to be treated

( D ) 55. The best title for this passage is “_______”.

A. How to Use Computers

B. Surfing on the Internet

C. Information on the Internet

D. Internet Safety Rules
暮雪花落
许多孩子使用网络获得有用的知识和信息,以及在他们的空闲时间来放松。但是有一些不是很好地使用它。这里有一些规则来确保你可以在互联网中玩的安全和开心。

与你的父母一起在互联网上遵守规则。例如,当你可以上网,需要多久,什么样的活动,你可以上网。

对于其他人别轻易泄露你的密码,而且从不给下面的信息——你的真实姓名、家庭住址、年龄、学校、电话号码和其他个人信息。

在使用信用卡号码之前与你的父母一起检查

别在电子邮件中发送你的照片,除非你的父母说没关系。

再进入聊天室前与你的父母商量,因为不同的聊天室有不同的规则和吸引各种各样的人。你和你的父母要确定的是,这是一个适合你的聊天室。

在与你的网友见面之前你要征得你父母的同意,绝对不要单独和你的网友见面

要始终记得,网上的人物可能不是他们自称。要像陌生人一样对待网上的每个人。

如果你看到的某个东西或在线阅读会让你不舒服,离开网站。,马上告诉父母或老师。

对待别人像你希望被别人对待一样,别不使用错误的语言。

记住——并不是所有你在网上看到的是真实的
以上就是这篇文章的翻译,主要就是告诉孩子们该如何安全的上网,我看本篇文章的课后问题你已经回答了,所以我就没翻译课后问题,如果你需要,可以追问,希望可以帮助到你!
匿名用户
许多孩子用网络获取有用的知识,并且在闲暇之余用以放松自己。但是有些孩子却并不能很好地利用网络。这儿有一些规则可以确保你在网络中是安全的并且玩的开心。
和你的父母一起为网络使用建立规则。例如,当你能上网时,你能玩多久,以及你能在网上进行什么活动。
不要把你的密码给任何人,也别把以下公布——你的真实姓名,家庭住址,年龄,学校,电话号码,或者其他个人信息。
在使用信用卡号码的时候跟你的父母一起检查。
绝不要把你的照片通过邮件发给别人,除非你的父母同意。
进入一个聊天室之前跟你的父母商量。不同的聊天室有不同的规则,吸引不同的人群。你和你的父母要确保它对你来讲是对的地方。
没有你的父母的同意绝不要同意和你在网上遇到的网友见面,绝不要单独和你的网友见面。
永远记住网上的那些人或许不是他们说的那样。把网上的每个人当做陌生人看待。
如果你在网上看到了让你觉得不舒服的东西,那么离开座位,立刻告诉你的父母或老师。
像你希望别人对待你那样对待比人,绝不要恶语相向。
记住——不是你在网上读到的每样东西都是真的。
追问
请翻译一下问题和选项
叫我___小可
许多孩子用网络获取有用的知识,并且在空闲时间放松自己。但是有些孩子却没有在好的方面使用它。这儿有一些规则可以确保你在网络中是安全的并且玩的开心。
和你的父母一起为网络使用建立规则。例如,当你能上网时,你能玩多久,以及你能在网上进行什么活动。
不要把你的密码给任何人,也别把以下公布——你的真实姓名,家庭住址,年龄,学校,电话号码,或者其他个人信息。
在使用信用卡号码的时候跟你的父母一起检查。
绝不要把你的照片通过邮件发给别人,除非你的父母同意。
进入一个聊天室之前跟你的父母商量。不同的聊天室有不同的规则,吸引不同的人群。你和你的父母要确保它对你来讲是对的地方。
没有你的父母的同意绝不要同意和你在网上遇到的网友见面,绝不要单独和你的网友见面。
永远记住网上的那些人或许不是他们说的那样。把网上的每个人当做陌生人看待。
如果你在网上看到了让你觉得不舒服的东西,那么离开座位,立刻告诉你的父母或老师。
像你希望别人对待你那样对待比人,绝不要恶语相向。
记住——不是你在网上读到的每样东西都是真的。