急!!谁能帮我翻译一下这段英文 谢谢!!!!!!

FROMTHEDESKOFMRGEOGEKOLIMA.BILLANDEXCHANGEMANAGERBANKOFAFRICA.OUAGADOUGOU,BURKINAFASO... FROM THE DESK OF MR GEOGE KOLIMA.
BILL AND EXCHANGE MANAGER
BANK OF AFRICA.
OUAGADOUGOU,BURKINA FASO.

DEAR FRIEND,

I AM MR GEOGE KOLIMA. THE BILL AND EXCHANGE MANAGER AT THE FOREIGN
REMITTANCE DEPARTMENT OF BANK OF AFRICA.
IN MY DEPARTMENT I DISCOVERED THE SUM OF THIRTY MILLION UNITED STATES
DOLLARS (USD30M) IN AN ACCOUNT THAT BELONGS TO ONE OF OUR FOREIGN
CUSTOMER MR ANDREAS SCHRANNER FROM MUNICH GERMANY, WHO DIED ALONG WITH HIS
ENTIRE FAMILY IN DECEMBER 2000 IN A PLANE CRASH. FOR MORE INFORMATION
VISIT THIS SITE BELOW.

SINCE WE GOT INFORMATION ABOUT HIS DEATH, WE HAVE BEEN EXPECTING HIS
NEXT OF KIN TO COME OVER AND CLAIM HIS MONEY BECAUSE WE CANNOT RELEASE IT
UNLESS SOMEBODY APPLIES FOR IT AS NEXT OF KIN OR RELATION TO THE
DECEASED AS INDICATED IN OUR BANKING GUIDLINES AND LAWS BUT UNFORTUNATELY WE
LEARNT THAT ALL HIS SUPPOSED NEXT OF KIN OR RELATION DIED ALONGSIDE
WITH HIM AT THE PLANE CRASH LEAVING NOBODY BEHIND FOR THE CLAIM.
IT IS THEREFORE UPON THIS DISCOVERY THAT I DECIDED TO MAKE THIS
BUSINESS PROPOSAL TO YOU AND RELEASE THE MONEY TO YOU AS THE NEXT OF KIN OR
RELATION TO THE DECEASED FOR SAFETY AND SUBSEQUENT DISBURSEMENT SINCE
NOBODY IS COMING FOR IT AND I DON'T WANT THIS MONEY TO GO INTO THE BANK
TREASURY AS UNCLAIMED BILL.

THE BANKING LAW AND GUIDLINE HERE STIPULATES THAT IF SUCH MONEY
REMAINED UNCLAIMED AFTER EIGHT YEARS, THE MONEY WILL BE TRANSFERED INTO THE
BANK TREASURY AS UNCLAIMED FUND.
THE REQUEST OF FOREIGNER AS NEXT OF KIN IN THIS BUSINESS IS OCCASSIONED
BY THE FACT THAT THE CUSTOMER WAS A FOREIGNER AND A BURKINABE CANNOT
STAND AS NEXT OF KIN TO A FOREIGNER. I THEREFORE SOLICITING FOR YOUR
ASSISTANCE TO COME FORWARD AS THE NEXT OF KIN.
joeinsunday
来自GEOGE KOLIMA先生的手稿
非洲银行钞票兑换经理
布基纳法索 瓦加杜古

亲爱的朋友,
我是非洲银行外汇部门的钞票兑换经理GEOGE KOLIMA先生。
我发现在我的部门里,有个属于我们的外国客人ANDREAS SCHRANNER先生的账户,里面的总金额有30M美元。该客人是德国慕尼黑的,其全家在2000年12月全部死于空难。更详细的情况请访问以下网页。
自从我们得知他的死讯,我们就希望他的近亲能来认领他的存款,因为直到有人以死者的近亲或者亲戚的身份,按照我们的银行指南和法律的指示来申领,我们才能发放。但是不幸的是,我们得知他所有可能的近亲和亲戚都和他一起,在那次空难中遇难了,没人留下来认领这笔钱了。
这就是我发现了这件事后,决定给你写这封商务建议书的原因。我们决定在没人来认领之后,以死者幸存的近亲和亲戚的身份,把这笔钱发放给你。因为我不想这笔钱成为无人认领的钞票,而被送进银行的金库。
我们这里的银行法和指南规定,如果这种钱八年后无人认领,将会作为无人认领资金移交银行金库。
这项业务要求外国人的近亲的是由,客人是一个外国人同时没有一个布基纳法索人能作为这个外国人的近亲这个事实而导致的。因此对作为近亲一事征求你的协作。

参考资料: 翻译工作者

优优歲月
服务台的geoge kolima 先生
条例草案,并交换经理人
中国人民银行 非洲。
瓦加杜古,布基纳法索。

亲爱的朋友,

我问geoge kolima 。条例草案,并交换经理人在国外
汇款部中国人民银行非洲。
在我的部门,我发现了一笔三千万美国
美元( usd30m )一个账户里,属于我们的一个外国
顾客议员安德烈亚斯schranner从德国慕尼黑,今年入春以来,他的
整个家庭在2000年12月,在飞机坠毁的。如需更多资讯
这次访问下面的网站。

由于我们得到的资料,有关他死亡的,我们一直在期待着他的
死者近亲来,并声称他的钱,因为我们不能释放它
除非有人将适用于它作为明年的亲属或关系到
死者表示,在我国银行业的指引和法律,但不幸的是,我们
据悉,他的所有假定死者近亲关系或死亡并肩
与他在飞机坠毁时离开,没有人背后为索赔。
因此,这是一经发现,我决定将此
商业提案给你,释放出来的钱,你为下一任的亲属或
有关死者为安全和随后发放自
没有人来为它,我不想这笔钱进入银行
财政部作为无人认领的条例草案。

银行法,并在此指导原则的规定,如果这些金钱
依然无人认领后, 8年来,这笔钱将被转移到
央行国库,因为无人认领的基金。
要求外国人作为死者近亲在这方面的业务是由于
通过这一事实,即客户是外国人和布基纳法索不能
作为未来的亲人,一个外国人。因此,我征求你
援助挺身而出,为下一任的近亲。
justinfmsc
一楼的用的是金山快译吧,这样不好,作人要厚道