请大家帮我翻译一下这一段把,谢谢啦~ 这是外贸客户发给我的。

ItwasmypleasuretometyouenBeijingChinatoo,thislastFaironApril,andinterchangeourbussine... It was my pleasure to met you en Beijing China too, this last Fair on
April, and interchange our bussines cards,
Now In here you have a long list of products in the file attached to this
email,
Our best interesting is to consolidate the complete Line of Suspension in
México, but we know this is a little hard, for all the research that
should have to do it,
So my recomendation for you and your company is,
You have in this proform, OEM, TRW and in some cases Moog references
numbers, check wath items you have available and are available in your
warehouse for prepare prices, and of course considering the quantities,
Then lets start checking prices and qualities of the products that you are
ready,
Do not desperate with the rest off, Send us wath you have now and ready,
We are a large Specialized Distributor Import Company in Mexico since 25
years ago,
Now We are interesting to development with you, your company and the
Companies of your Country the complete Line of Suspension, of course this
may take some time, but we will do it litlle by litlle
计划与变化同行
此次北京会面,我感到很荣幸能在4月的最后一场展览会上,我们两家公司能成功签约。
你给我发的附加文件里有个很长的产品清单。
现在,我们最重要的任务是巩固整条墨西哥所停滞的生产线。我们知道这有点困难,但所有的调查显示我们必须要做好这份工作。
所以,我为你公司及员工的建议是:你们已经在这个行业、贴牌生产,TRW公司以及用穆格的数字作参考,核对你所用到的生产材料预算产品出厂价格,当然还要有质量保证。最后就是检验所定好的产品价格和质量指标。剩下的你们就不必担心了,只要把你们所拥有的成品发给我们。我们公司是墨西哥一家专业进口经销商,已成立25年了。
我们很高兴能与贵公司发展合作关系,贵公司以及贵国其它公司的整条生产线停滞了,这需要花一些时间,不过我们可以一步步来。
语言桥
努力47
我很高兴见到你,在北京过中国,最后这个博览会

四月,我们的企业和交换卡,

现在在这里你有一长串的产品在该文件附于本

电子邮件,

最有趣的是巩固完全线悬挂

米éxico,但我们知道这是有点难,所有的研究

应该有这样做,

所以我推荐你和你的公司,

你在这个期望,贴牌生产,公司在某些情况下,穆格参考

数字,检查表项目你,可在你的

仓库备价格,当然考虑到数量,

那么让我们开始检查价格和质量的产品,你是

准备好,

不要绝望的休息了,我们现在已经准备好与你,

我们是一个大的专门经销进口公司在墨西哥自25

年前,

现在我们感兴趣的发展与你,你的公司和

公司你的国家完全线悬挂,当然这

可能需要一些时间,但我们会做点小的