英语作文 !急急急!

一.英语作文一些外国中学生来你校参观访问。假设你是学生会主席,负责接待工作。请你用英语向他们介绍下表所列活动安排。活动方式:上午:1.同校长会见2.参观3.参加英语角活动... 一.英语作文一些外国中学生来你校参观访问。假设你是学生会主席,负责接待工作。
请你用英语向他们介绍下表所列活动安排。
活动方式 :上午:1.同校长会见
2.参观
3.参加英语角活动
中午:到中国学生叫做客
活动内容 :上午:1.校长介绍校史
2.学校实验室、图书馆、实训室
3.英语会话
中午:结识家长,共进午餐.

二.健康一直是人们关注的问题,我校要举行以“关爱健康”为题的主题班会,请根据以下内容谈谈你的看法。
1.保持健康非常重要
2.保持健康的方法:多吃水果蔬菜;每天至少锻炼一小时;早睡早起;勤洗手;
3.自己的看法:抽烟喝酒有害健康.
英语专家abc_
Activity Outline:
Morning:
1. Meeting with the university president
2. Visiting and observing
3. Participation in English Corner.
Lunch Time: Have lunch with Chinese students’ family.

Activity Contents:
Morning:
1. Introduction of the university history given by the university president.
2. Visit school lab, library, training room
3. English conversation
Lunch time: Have lunch with parents and get to know each other.

I would like to talk about the importance of living healthy. The ways to keep living healthy includes: eat more vegetables, excercise one hour per day, get up early and go to school early, wash hands constantly. Smoking cigarettes is very bad for your health.
追问
是这篇 辛苦了
英语作文一些外国中学生来你校参观访问。假设你是学生会主席,负责接待工作。
请你用英语向他们介绍下表所列活动安排
追答
在上面回答过了呀