给我推荐几首好听简单的流行英文歌吧

迈克尔杰克逊:beat it ,the lost children ,you are not alone

Burno Mars:just the way you are ,the lazy song

M2M:the day you went away,pretty boy

Dreamhouse:sha la la

阿黛尔(Adele):rolling in the deep

兰卡:the show ,trouble is a friend

艾米莉亚:big big world

西城男孩:my love

后街男孩:as long as you love me

Aviation:you were my everything
殇蝶不舞
falling slowly
you would love me too.
love to be loved by you.
christmas In my heart.
希望有你喜欢的
Chanel娇
Prisoner of love(宇多田光)
The boys(少女时代)
Gee(少女时代)
Kiss(sandara park)
run devil run(少女时代)
falling slowly
you would love me too
love to be loved by you
christmas In my heart.
阏肜恋斌
西域男孩 my love,seasons in the sun,as long as you love me
darin:everything but the girl ,can't stop love
marie:burning
a teens : frie fly
gutony
听力差是因为发音差。光听不研究英文发音是很难提高的。跟我学唱英文歌。让歌手成为你最好的外教。纠正你的发音。学会连读和略读。我在淘宝教唱英文歌。店铺名是英歌教父。宝贝叫英文歌曲演唱密码。有一百多首。