英语句子翻译(不要用网上的在线翻译) 5

英语句子翻译(不要用网上的在线翻译)1514年渥西主教(CardinalWolsey)购得此区,1515年开始建筑,王宫完全依照都铎式风格兴建,内部有1280间房间,是当... 英语句子翻译(不要用网上的在线翻译)1514年渥西主教(Cardinal Wolsey)购得此区,1515年开始建筑,王宫完全依照都铎式风格兴建,内部有1280间房间,是当时全国最华丽的建筑。后来渥西因为富倾公侯,引来国王的不满,1530年去世之后,此宫遂为亨利八世所有。亨利八世和安宝琳住进此宫并开始扩建,英王爱德华一世即出生于此。 展开
双霜鱼5
1514年渥西主教(Cardinal Wolsey)购得此区,1515年开始建筑,王宫完全依照都铎式风格兴建,内部有1280间房间,是当时全国最华丽的建筑。后来渥西因为富倾公侯,引来国王的不满,1530年去世之后,此宫遂为亨利八世所有。亨利八世和安宝琳住进此宫并开始扩建,英王爱德华一世即出生于此。
In 1514, West bishop (Cardinal Wolsey) purchased this area, construction began in 1515, the Royal Palace in full accordance with the Tudor Style Building, has 1280 rooms, was the country's most magnificent buildings. Later, because the rich Axworthy princes, attracted the king's dissatisfaction, died in 1530, the house was all for Henry viii. Henry VIII and An Baolin was admitted to the palace and began to expand, King Edward Thi is born here.