[急]英语作文,给王先生的一封信

给王先生的一封信,告诉他已经收到他3月6号寄来的祥品,并非常满意.请他于3月10号来面谈合同的细节,请他将航班时间告知,你将去机场接他.(字数无限)...在线等,加分.... 给王先生的一封信,告诉他已经收到他3月6号寄来的祥品,并非常满意.请他于3月10号来面谈合同的细节,请他将航班时间告知,你将去机场接他.(字数无限)...在线等,加分. 展开
éric
Dear Mr. Wang
I've recieved your sample on 3.6.I am very pleased with your sample.It's really good.Please come to talk about details of the agreement on 3.10.Tell me about the arrival time of your flight and I'll meet you on the airport.
Yours,
...
(time)