英语高手,帮忙翻译一下,有道翻译的请走开。谢谢啦😊 30

英语高手,帮忙翻译一下,有道翻译的请走开。谢谢啦😊Practice4Wheretheparallelwiththe1930sismoreaptisinth... 英语高手,帮忙翻译一下,有道翻译的请走开。谢谢啦😊Practice 4 Where the parallel with the 1930s is more apt is in the way international investors are already closely watching the UK commercial property market, where open-ended funds are being pushed into forced sales to deal with redemptions. With good property likely to become available at discounts of up to 20 per cent in a cheapened currency, the opportunities will be compelling. 展开
浓缩橙汁
我找到了原文,应该是英国 《金融时报》里的一篇报道。
大意翻译如下:
英国当前形势(指退欧后的经济,金融和外汇形势)与20世纪30年代更为相似之处是国际投资者业已密切关注着英国商业地产市场,开放基金面临赎回压力而大举抛售,英镑贬值,优质商业地产项目或折价幅度达20%,不啻为天赐良机。
zynzynhouse
你可以下载网易有道词典,里面可以翻译。