谁可以给出这篇短文的正确翻译 April Fool's Day

AprilFool'sDayAprilFool'sDayisthefirstdayofApril.Thesportoftheholidayistoplaysillybut... April Fool's Day April Fool's Day is the first day of April. The sport of the holiday is to play silly but harmless jokes on family members,co-workers and friends. A victim of one of these jokes is called an April Fool.If one succeeds in tricking someone ,one laughs and says, "April Fool",and the person who has been tricked usually laughs,too. This holiday oniginated in France in the sixteenth century and then spread to many other countries. Nowadays,in the United States,April Fool's jokes are mostly paiyed by children, who enjoy the holiday very much. 展开
愚人节
愚人节是四月的第一天。该节日的活动是捉弄家庭成员,同事,朋友,跟他们开没有伤害的玩笑。
被这些玩笑捉弄的人,称作愚人。
如果某人成功地捉弄另外一个人,他会笑着说“愚人”,被捉弄的人通常也会笑。
这个节日起源于16世纪的法国,此后,传播到许多其他的国家。
如今,在美国,在愚人节,开玩笑的大多是小孩,他们很喜欢这个节日。
记忆里的浅香
愚人节
愚人节是四月的第一天。这个节日的活动是开无恶意的玩笑捉弄家庭成员、同事和朋友。被捉弄的人之一称作愚人。如果一个人成功地捉弄了某人,他会大笑并说“愚人”(不是应该说April fool‘s day么?),被愚弄的人通常也会笑。这个节日兴起于十六世纪、法国然后传播到许多其他的国家。如今,在美国,开愚人节玩笑的大多是小孩,他们十分喜欢这个节日。
CQC_23
【手工翻译】
愚人节
愚人节是四月的第一天。节日里人们在家人,同事和朋友身上玩一些愚蠢但无害的把戏,而受害者就被称为“四月傻瓜”。一旦恶作剧成功,恶作剧的人就会笑着说“愚人节快乐”,而被恶搞的人通常也一起笑。这个节日起源于16世纪的法国,然后蔓延到其他许多国家。如今在美国,愚人节的恶作剧者大多是非常享受假期儿童们。