I`m glad _____ what you have done.

aforbatctodwith... a for
b at
c to
d with
chenlingfan
glad后接at/about/for/of
for表示为了,因为,be glad for 表示为什么而高兴,例如I‘m glad for you,我为你而高兴
be glad at,对什么感到高兴
be glad to,乐意做某事
通常pleased,happy后面接with,表示对什么感到高兴。
所以此题选择B。
百度网友95bb8c0
选D.be glad with sth.
be glad to do 乐于做…;高兴做某事
I shall be glad for you to come. 你能来我将很高兴。
I'll be glad to do you a favour. 我愿意为你效劳。
I am glad about his new job. 我为他的新工作感到高兴。
Glad to that. 很高兴听您这么说。
帐号已注销
glad at 对…感到高兴
选B
我对你们所做的感到高兴。